Куриоз! Младоженец съди булката си, видял я без грим

Гласувайте за статията

Истински куриоз в Алжир, мъж видял жена си без грим, иска 20 000 долара за стреса

Че фотошопа и грима не са от полза за звездите отдавна е известно. Невероятен куриоз обаче разкрива, че твърде многото грим е опасен и за брака. Особено, ако съпруг никога не е виждал жена си натурална.

Случката, която предизвика истинско вълнение в мрежата, продължава да забавлява десетки потребители. Мъж от Алжир води дело за развод и в същото време съди съпругата си за преживян стрес, който му причинила в сутринта след сватбата, а именно—видял я без грим.

Младоженец от Алжир обяви, че смята да съди своя току-що бракувала се за него съпруга, заради страха, който преживял, когато за първи път я видял без грим.
Както пишат местните медии, на сутринта след сватбата им, мъжът твърди, че се събудил и изпаднал в шок, когато видял жена си без макиажа. Странния куриоз обаче има и продължение — младоженецът бил убеден, че в дома му има крадец и дори направил опит да извика полиция, преди да осъзнае, че се кани да прати в затвора собствената си жена.

Съпругът разкрива пред съда, че в първия си момент е решил, че това не е съпругата му, а непозната жена или дори крадец. След като осъзнал, че всъщност е женен за въпросната персона, той решил да я съди за измама и мъка, като изиска обезщетение в размер от 20 000 долара.
„Той каза, че изглеждала като красавица и невероятно привлекателна преди брака, но когато се събудил в деня след сватбата и видял съпругата си без грим, бил невероятно уплашен, защото мислел, че става дума за крадец“, казва източник от местните медии.

Невероятен куриоз - младоженец съди жена си, уплашила го без грим

Невероятен куриоз – младоженец съди жена си, уплашила го без грим

Това не е първия куриоз в Алжир. Преди време щастливо семейство бе принудено да се разведе, след като напълно случайно разбраха, че са брат и сестра. Разкритието сложило край на успешния им брак, който на всичкото отгоре бил „благословен“ с куп деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар