Ник Гордън "погреба" сам Боби Кристина

Приятелят на покойната Боби Кристина - Ник Гордън направи "погребение" на любимата си. Тъй като не беше допуснат до траурните церемонии, той реши да почете паметта на приятелката си. Заедно със своята майка Мишел младежът организира помен на плажа във Флорида. Това сподели родителката му за списание "Пийпъл".

Той избрал място, което е било любимо на двамата. Мишел Гордън сподели, че синът й е съкрушен и все още не може да се съвземе. До последно той вярвал, че ако Криси, както наричат щерката на Боби Браун, чуе гласа му ще излезе от кома.

Той така и не беше допуснат до смъртния й одър. След като даде неверни показания на полицията, близките на покойната тийнейджърка се усъмниха, че той има вина за случилото се и полицията започна разследване. Ник Гордън откри любимата си в безпомощно състояние във ваната на своя апартамент.

Почерненото семейство има съмнения, че младежът е теглил пари от сметките на Крис. Попечителите на покойна - леля й Пат Хюстън и баща й заведоха иск в размер на 40 милиона долара.

След смъртта на Боби Кристина нейният приятел изпрати писмо до баща й. Той настояваше да бъде допуснат до погребението й, но разрешение от него така и не получи.

[caption id="attachment_453705" align="alignright" width="300"]Ник Гордън Ник Гордън е съкрушен от смъртта на Боби Кристина[/caption]

Миналата седмица се състоя траурната церемония. По настояване на близките на Крис опелото беше в стил тийнейджърски рожден ден. Леля й Пат Хюстън, която беше и мениджър на майка й, пожела да церемония да бъде в този стил, тъй като Крис така и не е успяла да отпразнува рождения си ден.

Погребението беше белязано от чутовен скандал между двете фамилии. Всяка от тях почете поотделно паметта на Боби Кристина.

Дъщерята на великата Уитни Хюстън беше погребана в Ню Джърси точно до гроба на своята майка и дядо си, пише БЛИЦ.