Мария Календерска умишлено си е изградила погрешен образ в обществото

Мария Календерска прави всичко възможно, за да втълпи на околните, че двамата с Николай Бареков са перфектната двойка.

Миналото лято красавицата дари политика със син. Въпреки, че той се разведе с Евгения и припозна сина, Мария така и не стана негова законна съпруга. Амбициозната брюнетка не спира да се надява, че някой ден любимият й ще я заведе до олтара.

Изневерите на младия политик за никого не са тайна и отдавна са публично достояние. Въпреки това Мария Календерска твърди, че това са само спекулации и опит от страна на зложелатели да отклонят вниманието им от изборната битка.

Всъщност смуглата красавица не е убедена, че тези слухове са прости спекулации. Тя приема много тежко всяка една клюка за изневерите на любимия й.

"Мария страда и плаче много след всяко твърдение, че Николай й изневерява", разказват запознати. Въпреки това тя прави всичко възможно да изгради представа, че двамата с Николай Бареков много се обичат.

Брюнетката често вдига скандали на депутата, но навън ясно показва на всички, че го подкрепя във всяко едно начинание.

[caption id="attachment_453693" align="alignright" width="300"]Мария Календерска Бареков Мария Календерска си затваря очите за изневерите на Бареков[/caption]

Мария Календерска дори се съгласи да се включи в изборната битка заради Николай Бареков, коментират запознати. Тя много добре знае, че няма шансове да победи противник като Йорданка Фандъкова, но все пак се надява да стане поне общински съветник.

"Тя не само, че роди дете на Бареков с надеждата, че някой ден ще я заведе до олтара, но и продължава да прави всичко за него", разказвай нейни приятели.

Преди няколко дни известната двойка е дала име на сина си в столична църква, научи БЛИЦ.

В момента за наследника на евро депутата се грижи опитна бавачка, тъй като Мария Календерска е ангажирана с подготовка за изборите и служебни срещи зад граница.

<p style="text-align: left;">