Светлана Галева разиграва полицията

Светлана Галева си организира среща с баща си Пламен Галев под носа на полицията. Наследницата на мафиота заминава за Малдивите.

Изборът й на дестинация не е случаен. В непосредствена близост до мястото, където ще почива тя се намират офисите на офшорната компания на Братя Галеви на Сейшелите. Въпреки, че поводът за пътуването й среща с баща й, смуглата красавица е решила да се наслади на пълноценно на почивката си и да обиколи плажовете на Малдивите.

Твърдението, че тя ще се срещне с баща си, се потвърждава и от многозначителния намек, който красавицата направи в социалната мрежа. Във Фейсбук тя качи песен, в която се пее "където си ти, там ще бъда и аз".

Щерката на мафиота, която напоследък е все по-активна в мрежата, подражава на известните личности. Точно като светска персона тя коментира, че най-добрият комплимент, който някой може да й направи, е да я изкопира, пише "България днес".

Думите й са отправени към нейни връстнички, за които тя е убедена, че й подражават.

За пътуването си до Малдивите, тя обяснила на своите приятели, че има нужда от почивка на някое топло и екзотично място, където да си отдъхне след изпитите.

[caption id="attachment_453687" align="alignright" width="300"]Светлана Галева Светлана Галева на среща с баща си на Малдивите[/caption]

Приятелите й коментират, че тя се държи като същинска принцеса. Очевидно баща й я третира като такава, пише Хот арена.

Всеки месец щерката на Пламен Галев харчи по няколко хиляди лири за маркови дрехи и други глезотии. Повече от ясно е, че тя знае къде е баща й и той й изпраща пари всеки месец.

Междувременно властите не могат да запорират имотите и сметките на Братя Галеви, тъй като делото срещу тях зацикли. Дотогава мафиотите и техните наследници ще харчат на спокойствие милионите си.