National Enquirer публикува предсмъртната снимка на Боби Кристина Браун (ФОТО)

National Enquirer публикува предсмъртната снимка на Боби Кристина Браун (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Фотосът разпали нова война между двата клана

Американският таблоид National Enquirer помести на първата си страница предсмъртната снимка на Боби Кристина Браун, за която брои 100 хиляди долара.

Предполага се, че снимката на Боби Кристина Браун, която стана повод за нов скандал между двете фамилии е направена от близък до семейството. Двете фамилии взаимно се упрекват за въпросната снимка, която бе изтъргувана за 100 хиляди долара.

Може би Боби Кристина Браун е била заснета само няколко часа преди да напусне този свят.
За момента не е ясен авторът на снимката, която е запечатала неподвижно лежащата наследница на Уитни Хюстън в болничното си легло.
Очевидно таблоидът има свой човек в семейния кръг, тъй като преди три години отново той помести посмъртната снимка на Уитни Хюстън, пише Блиц.

Фотосът разпали нова война между двата клана

Фотосът разпали нова война между двата клана

След погребението на Боби Кристина Браун в понеделник, 36-годишната й братовчедка Айа Скот изплака, че не е била допусната да се сбогува за последно с нея.
Достъпът до гроба й бил забранен още на входа на гробищния парк.
Тя е носела плюшено лъвче и цветя за братовчедка си, но така и не е успяла да ги сложи на ковчега й.

В отчаянието си, Айа, която е дъщеря на сестрата на Боби Браун, звъннала на другата леля на Боби – Пат Хюстън с надеждата, че тя ще разреши проблема. Вместо това обаче се сблъскала с ужасно грубото й отношение, а за капак на всичко, Пат я попитала кой изобщо я е поканил, че смее да си търси правата.

Най-тежката битка между двете фамилии тепърва предстои, тъй като ще трябва да се разберат за наследството, оставено от Боби Кристина Браун, което според запознати е в размер на 22 милиона долара.
Леола възмути опечалените, призовавайки ги да не купуват цветя за поклонението на Боби Кристина Браун, а да ги дарят на фондацията й.
Пат Хюстън не намери думи, с които да изрази възмущението си от постъпката на Леола и междувременно изрази опасения, че кланът Браун вече е скроил плана, с който да се опита да прибере цялото наследство на племенницата й, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар