Ужас: Нов скандал с Жана Бергендорф, всички са потресени!

Ужас: Нов скандал с Жана Бергендорф, всички са потресени!
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф продължава да се държи пошло и да минава всички граници!

Жана Бергендорф не притеснява вече софиянци с изблиците си на лудост, а почиващите в курорта в Лозенец. Тя шпорила улиците на морското градче с лъскавия си „Мини купър” и на няколко пъти замалко да предизвика катастрофа и да удари дете, твърдят сащисани летовници.

Много пъти те се оплаквали, че колата й ги е засичана неправомерно и ако не била бързата реакция от тяхна страна, положението можело да стигне и до болница. Според свидетели реакциите на певицата също не били изобщо адекватни.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф продържава да друса и за малко не прегази дете

Тя се държала адски грозно и провокативно, като сипела гнусни думи и била видимо надрусана. Други източници твърдят, че Жана редовно се напивала и пушела трева още от сутринта.

Тя завършвала деня с по четири-пет цигари с марихуана и ходела като клошарка, а поведението й било под всякаква критика. Червенокосата певица изобщо не си взе поука от скандала, който се разрази преди известно време с нея и гаджето й Лео.

Тогава при домашен побой полицията прибра двамата за едно денонощие в полицейското управление. Ченгетата откриха у гаджето й и в къщата й марихуана, но червенокосаjd фурия тогава натопи само Лео.

След търкала любовникът й окуця и лежа в болница, а после Жана Бергендорф го заведе на море. Явно много й е допаднал тузарския курорт Лозенец, защото тя постоянно се подвизава там.

След излагацията Жана не само че не се кротна и засрами, ами напротив. Тя си вирна носа и дори трикратно увеличи хонорара си, както и участията си.

След този успех Жана Бергендорф вече не говори с никого, не поздравява и се държи като кралица, твърдят и нейните познати. Самочувствието й е напомпано до макс, а с поведението си тя отблъсква не само феновете, а и своите колеги от гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар