Бомба: Мика сама в България, раздели се с гаджето!

Бомба: Мика сама в България, раздели се с гаджето!
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова се върна у нас, но без любимия си мъж!

Мика Стоичкова отново е в България. Щерката на футболната легенда прекарва лятото в България. Тя отмаря в тузарският курорт Свети Влас.

Мика Стоичкова била забелязана в компанията на две приятелки и едно момче. Вечерта щерката на Камата пушила наргиле и не спирала да се налива с алкохол, разказват клиенти на заведението. Компанията се разположила в близост до масата на олигарсите братя Диневи.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова скъса с прословутия си супер любим

Мика обича да почива в родината си. По-голямата щерка на Модерния ляв си дошла от Маями, където живее. Тя вече се е прибрала в къщата на баща си, зад океана. Христо Стоичков в момента пък работи като водещ на спортно предаване по местната мексиканска телевизия.

Мика Стоичкова обаче не е била с гаджето, с когото твърди, че изживява шеметни моменти. Припомняме, че Мика имаше любовна афера с актьора Иво Аръков. Двамата дори планираха да отпрашат зад океана, където момъка да продължи да се развива в киното, но в холивудски вариант, а Мика да продължава да се изявява като телевизионна водеща.

Паралелно с това тя планираше да движи и дизайнерския си бизнес. Но двамата се разделиха, а според упоритата клюка причината била в семейството на Мика, която не одобрявало избора на дъщеря си. Те заподозрели, че актьора се е прилепил към дъщерята на футболната ни легенда заради връзките и тлъстите му банкови сметки.

След като Мика Стоичкова отпраши за Маями, тя се загаджи с момък, който също имал български корени. Ицовата дъщеря дълго кри избраника си, но след като го показа непрекъснато тръбеше, че двамата много се обичат и не могат да живеят един без друг. Явно могат, щом в България тя е дошла сама и се чувства доста удобно в компанията на свои авери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар