Иван Георгиев – жертва на лекарска грешка?

Иван Георгиев – жертва на лекарска грешка?
5 (100%) 1 vote

Иван Георгиев, синът на кино легендата Георги Георгиев-Гец, почина внезапно вчера

Иван Георгиев е издъхнал след направена инжекция

Иван Георгиев – синът на кинолегендата ни Георги Георгиев-Гец, е починал внезапно вчера сутринта. Това съобщиха близките му, които разкриват, че 57-годишният мъж е издъхнал в дома си след направена инжекция. Смъртта му е повече от шокираща както за близките, така и за колегите и студентите му, тъй като той буквално до последния ден е водел лекциите си в Нов Български университет.

Иван Георгиев почина внезапно

Иван Георгиев почина внезапно

Точно заради това всички се съмняват, че е станала лекарска грешка, която е довела до фаталния изход. Семейството на Георгиев разкрива, че той е страдал от вирусна инфекция, заради която е повръщал. Тъй като състоянието му не се подобрявало, повикали лекар, който му поставил инжекция.

Само час след интервенцията синът на Гец починал, научиха от Агенция БЛИЦ. Само три дена преди смъртта си Малкият Гец, както го наричаха всички приятели, е бил на 75-я рожден ден на проф. Иван Ничев, който е негов учител. Гостите на празненството са категорични, че Георгиев изглеждал в добро здраве и не се е оплаквал от нищо.

„Повече от 30 години работим заедно, не мога да повярвам, че си е отишъл толкова рано“, сподели шокираният професор Ничев.

Съюзът на филмовите дейци се е заел с организирането на погребението на сина на Гец. Който оставя вдовица съпругата си Габриела – цигуларка.

Иван Георгиев е автор на филмите „Магьосници“ и „Леден сън“, както и на телевизионни предавания сред които „Палавници“ и „Латерна магика“. Завършил е кинорежисура през 1984 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар