Тодор Славков направи изненадващо признание

Тодор Славков направи изненадващо признание
5 (100%) 1 vote

Внукът на Тато се влюби до уши

Тодор Славков направи признание, което изненада обществото.

Внукът на Тодор Живков, който след излагацията си в „Биг Брадър Ол Старс” сякаш се скри от публичното полезрение, се появи с нова взривяваща новина.
Той е влюбен до полуда в 23-годишна девойка. Напоследък двамата биват засичани често из София.
Това да се влюбиш е нещо напълно нормално, но не и за бохем като Тодор Славков, който мени жените като носни кърпички.

Внукът на Тато се влюби до уши

Внукът на Тато се влюби до уши

Очевидци разказват, че Тодор Славков и новата му любов са били засечени на бензиностанция. Докато чакали служителите да напълнят резервоара на автомобила им, се държали доста мило и интимно.
Прави обаче впечатление, че автомобилът, с който двойката е била засечена на бензиностанция, не е джипът, който Тодор Славков спечели като награда от Големия брат, а „Шкода” на тийнейджърска възраст.

Внукът на Тато и новата му изгора умилили служители и клиенти на бензиностанцията с поведението си. Тодор Славков не преставал да я прегръща като междувременно й шептял нещо на ухото. Според свидетелите на случката, Малък Тошко вероятно е разказвал някоя забавна случка, тъй като двамата през цялото време не спрели да се хихикат.

Съдейки по багажа в автомобила им, служители на бензиностанцията твърдят, че вероятно двойката е заминала на море или пък на друга далечна дестинация, където да се насладят на компанията си.
Внезапното изчезване на сина на Иван Славков от общественото полезрение породи мълвата, че е бил изпратен от приятели в рехабилитационен център зад граница, където да се избави от алкохолизма, който го измъчва от години.

Всички ние станахме свидетели как докато беше под покрива на Големия брат, Тодор Славков не спря да се налива с алкохол и да се излага. Той не подбираше спиртните напитки, а се наливаше, с каквото намери. Това бе и една от причините, поради които бившата му любима му забрани категорично достъпа до дъщеря им.
Преди няколко дни внукът на Тато обяви сензационно, че влиза в политическия живот на страната, подчертавайки, че има намерения да премери сили в изборите за държавен глава догодина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар