Проф. Юлиан Вучков унижи Асен Блатечки

Проф. Юлиан Вучков унижи Асен Блатечки
5 (100%) 2 votes

Устатият тв водещ отново не спести критиките си

Проф. Юлиан Вучков унижи публично лошото момче на българското кино Асен Блатечки.

Според устатия професор, актьорите след 1989 година, са „психопати, идиоти, имитатори и простаци”. Юлиан Вучков е на мнение, че преди 1989 година актьорите на България са пламтели от удоволствие по време на сценичните си изяви и будели уважение към таланта им.
В същото време, всеки един от актьорите преди демокрацията имал изграден индивидуален стил.

Устатият тв водещ отново не спести критиките си

Устатият тв водещ отново не спести критиките си

Проф. Юлиан Вучков не крие възхитата си от играта на Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев и Георги Парцалев, които излизали на сцената като в храм.
Не така обаче стоят нещата според него с актьорите от новото врем, които са твърде далеч от това „ослепително равнище”.
Често пъти се случва актьорите на новото време да се люшкат в „двете неприятни крайности”, насаждайки обидната си принизеност.

Устатият тв водещ е категоричен, че дори пленителната и заразителна рекламна усмивка на Асен Блатечки не е в състояние да скрие кухотата на изявите му както на сцената, така и на малкия екран.
Професорът твърди, че чаровният актьор е типичният представител на своето поколение, твърдейки, че голяма част от колегите му са се превърнали в мрънкащи роботи, които преиграват до нетърпимост.

Той не спести критика и по отношение на комедийния и шоуменския фронт, посочвайки, че от доста време са завладени от гаврата и подигравателната истерия.
Според него комедийната актьорска гилдия не владее интелигентните разновидности на хумора като ирония, самоирония, шега.
Юлиан Вучков посочва, че предаванията от този жанр могат само да унижават обекта на своето „хилене” и подчертава, че типичен пример за това са „разгащените” „Господари на ефира”.

Тв водещият е възмутен, че все по-често мъжете от комичния жанр навличат женски дрехи, показвайки се като „тъпи и тлъсти фльорци”.
Що се отнася до актьорите Виктор Калев, Мариан Бачев и Краси Радков, професорът посочи, че талантът им е доста по-мащабен от този на покойния Тодор Колев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Проф. Юлиан Вучков унижи Асен Блатечки”

  1. Krisii Penkowa

    авг. 05. 2015

    Много му знае главата шантава … Присмял се хърбел на щърбел … 😉

Добавете коментар