Участията на Преслава намаляха драстично заради екшън сцените между нея и Бирмата, които се разиграват на обществени места

Екшън сцените между Преслава и бившият й любим Георги Станоев са на път да съсипят кариерата й. Участията на оборотната пайнерка намаляха драстично. Вече почти никой не я кани да пее в заведението му.

Собствениците на нощни клубове знаят, че ще си имат проблеми, ако Бирмата се появи там. Мелето с Фики Стораро все още е една от най-обсъжданите теми в гилдията. Запознати присъствали на сцената са на мнение, че Преслава е виновна за това. Изпълнителката обичала да провокира бившия си, флиртувайки с негови приятели.

Фриволното поведение й изигра лоша шега. Продуцентът й Митко Пайнера също е вдигнал ръце от случващото се в личния й живот. Той се е консултирал с адвокатите си и ги е помолил да издействат ограничителна заповед на Бирмата.

След последния скандал между фолкаджийката и бившия й, ситуацията се усложнила още повече и Преси почти няма участия, въпреки че лятото е в разгара си. Изпълнителката прави всичко възможно да демонстрира хладнокръвие и пълно безразличие към случващото се.

[caption id="attachment_453472" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава закъса заради Бирмата[/caption]

Само ден след мелето на паркинга на хотел "Тарсис" тя качи в мрежата снимки, на който се вижда как се забавлява с дружките си на плажа в Слънчев бряг.

Очевидци разкриха пред "Шоу", че изпълнителката също е станала жертва на гнева на Бирмата преди няколко дни. Всичко започнало на паркинга на хотела. Георги Станоев, който бил във видимо нетрезво състояние, видял Преслава и започнал да я обижда.

Гардът на фолкаджийката, който преди това работил за него, веднага му се нахвърлил. Преслава също скочила срещу него и отнесла няколко юмрука.

Въпреки крехката си физика, тя се осмелила да скочи на гардовете на бившия, тъй като знае много добре, че на тях им е забранено да й посягат, пише БЛИЦ.