Продадоха починалата Боби Кристина (Търгуват снимката й за 100 бона)

Продадоха починалата Боби Кристина (Търгуват снимката й за 100 бона)
1 (20%) 1 vote

Погребаха окончателно Боби Кристина, семейството продава снимка за 100 бона

Погребаха окончателно Боби Кристина. След невероятно много драми, сблъсъци и скандали, фамилиите Хюстън и Браун най-после изпратиха в последния й път, дъщерята на Уитни Хюстън. Поклонението миналата седмица, всъщност продължи с партита в дома на Пат Хюстън, а тялото на Боби Кристина бе погребано вчера от близките й.

В понеделник, семейство Хюстън и Боби Браун се събраха на гробищата, за да положат ковчега на Боби Кристина в земята. Краткото отлагане озадачи мнозина, но днес най-накрая ковчегът бе изнесен от ритуалния дом, където тялото й прекара два дни.

Междувременно стана ясно, че се е разразил още един скандал, който е помрачил поклонението. Снимка на Боби Кристина, заснета, докато лежи в ковчега, е продадена на известно издание за 100 000 долара. Малко е да се каже, че бурята, която се разрази между двете семейства е гръмотевична. „Ще се лее кръв“, заяви Леола Браун, след като Пат Хюстън я изгони от поклонението в събота.

Семейство Браун имат и друг повод да негодуват. Оказа се, че половината от роднините на Боби Кристина не са поканени на погребението. Нито пък бяха допуснати до гроба й.

Пат Хюстън и Боби Браун се появиха с охрана на погребалната служба в понеделник и изчакаха търпеливо да изнесат ковчега, покрит с бял чаршаф. Както е известно, Боби Кристина ще бъде погребана до майка си Уитни Хюстън, която почина преди 3 години.

Продадоха и починалата Боби Кристина

Продадоха и починалата Боби Кристина

На последното изпращане на Боби Кристина се проточи цял кортеж, но в действителност на церемонията дойдоха само най-близките–Пат Хюстън със семейството си, Сиси Хюстън, която бе подкрепяна от братовчедката на Уитни Дион Уорик и Боби Браун.

Фамилията се събра, за погребението в понеделник, бяха допуснати съвсем малко хора

Фамилията се събра, за погребението в понеделник, бяха допуснати съвсем малко хора

Останалите членове на фамилията не бяха допуснати до последния етап от изпращането на единствената дъщеря на Уитни Хюстън.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар