Асен Блатечки взе неочаквано решение!

Асен Блатечки взе неочаквано решение!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки се посвети на морето и младежите!

Асен Блатечки се отдаде изцяло на младите. Популярният актьор се е заел с обучението на младите си колеги в рамките на образувателния курс по Арт фест в Созопол. Известният и обичан творец е написал сценария на комедиен филм, който ще представи на фестивала в морския град.

„Лошото момче” на киното го е сътворил с помощта на своите ученици. Това са млади и все още неизвестни актьори, които участват не само в писането на репликите, но и също в заснемането, и в монтажа на лентата. Комидийният филм ще е част от обучението на студентите. Това е шестото издание на Монтфиз.

Асен Блатечки

Асен Блатечки хукна към морето и заряза временно двете си жени

Блатечки все пак успява, като истински турски велможа да балансира между напрегнатата си работа и двете си жени. Припомняме, че палавника има дъщеря от режисьорката Катерина Горанова, тийнейджърката Кати, която е неговата слабост и син Борил от красивата моделка Диляна Попова.

Актьорът си е създал истински харем, а двете жени в живота му явно нямат нищо против да си го делят. Асен Блатечки обяснил преди време на манекенката, която го дари със син, че няма как да зареже двете Катерини.

Освен това той непрекъснато в медийното пространство е подчертавал, че 15-годишната му щерка Катя е неговата най-голяма любов. Диляна непрекъснато беснееше, че любимият й митка постоянно между двете къщи и не се задържа дори и за едно денонощие при нея, и детето им с царско име.

Но звездата от „Стъклен дом” бил непреклонен в тезата си, че Диляна Попова трябва да приеме, че е втората жена и да се примири с тази роля в неговия живот. Красивата манекенка изобщо не била съгласна с това негово желание, което й отредил героят от „Фамилията”, но Асен Блатечки бил непреклонен.

В крайна сметка Диляна се примирила с тази съдба, защото по-добре да е така, отколкоот да е самотна майка, с малко дете на ръце. Все пак Асен Блатечки добре се грижи за децата, които е създал и ако не е верен съпруг, той е много добър баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар