Здравословното състояние на Алексис Ципрас се влоши рязко

Здравословното състояние на Алексис Ципрас се влоши рязко
5 (100%) 1 vote

Алексис Ципрас получи пристъп на задушаване

Гръцките медии гръмнаха с новината, че Алексис Ципрас е получил пристъп на задушаване и се е наложило да бъде откаран спешно в лечебно заведение.
Инцидентът се е разиграл по време на заседанието на парламента в петък.

Очевидно напрежението на премиера на Гърция Алексис Ципрас, на което е подложен напоследък му е дошло в повече и здравето му се е разклатило.
Малко преди почивните дни дишането му било внезапно затруднено и получил пристъпи за повръщане. Отначало предположил, че може да е в резултат от жегите, които са завладели Балканите, но проблемът се оказал доста по-сериозен.

Алексис Ципрас получи пристъп на задушаване

Алексис Ципрас получи пристъп на задушаване

Алексис Ципрас е помолил да бъде прегледан от специалист. След прегледа станало ясно, че неразположението му е в резултат на нечовешкото напрежение, на което е подложеннапоследък и претоварването с работа.
Гръцкият премиер е бил стабилизиран и отново е в строя.
От кабинета на Алексис Ципрас посочват, че вече е добре и подчертават, че състоянието му не е нищо сериозно, предаде радио „Алфа”.

През последните няколко седмици Алексис Ципрас бе подложен на сериозен натиск да подпише споразумението с кредиторите и бе принуден да се съгласи с наложените им от Европейския съюз изключително строги икономии.
Алексис Ципрас отнесе сериозни критики за това, че не е спазил обещанията, които даде преди да заеме премиерския пост, както и за неизпълнение на ангажиментите, които пое към народа и партия СИРИЗА, която към днешна дата е сериозно застрашена от разцепление.

Неотдавна майката на гръцкия премиер призна в интервю за местна медия, че е много притеснена за здравето му. Тя разкри, че Алексис Ципрас спи едва по 3-4 часа на денонощие и почти не се храни заради напрежението, на което е подложен.
Родителката на Ципрас изрази сериозни опасения за това, че ако продължава да работи с тези темпове и това натоварване, може да го сполети сериозен здравословен проблем.
Освен това семейството му също е на ръба на кризата, тъй като покрай служебните си ангажименти почти не му остава време за тях, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар