Сашо Диков отърва кожата?

Сашо Диков отърва кожата?
5 (100%) 1 vote

Тв водещият все още обмисля новото предложение

Тв водещият Сашо Диков успя да отърве кожата за разлика от колежката си Люба Кулезич.

Вчера стана ясно, че предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич ще бъдат свалени от ефира на Нова тв от новия телевизионен сезон. Информацията бе потвърдена от прессъобщение, изпратено от медията, в което се посочва, че от новия телевизионен сезон публицистичните предавания ще са изцяло вътрешни продукции.

Тв водещият все още обмисля новото предложение

Тв водещият все още обмисля новото предложение

Именно този факт осигури зеления коридор за излитане от ефира на две от най-гледаните публицистични предавания от ефира на медията – „Дикoff“ и „На светло с Люба Кулезич„.
Ръководството на Нова тв е взело решение от новия сезон медията да продуцира сама публицистичните си предавания.
В прессъобщението се посочва категорично, че предаванията на Люба Кулезич и Сашо Диков няма да останат в този си вид.

Ръководството на медията води преговори със Сашо Диков и Люба Курезич, за да уточни формата на евентуалната бъдеща работа с тях.
От Нова тв посочват, че причината за свалянето на двете предавания е, че се прави реорганизация на външните програми, а и освен това не са доволни от рейтинга на двете предавания.
Чрез новия начин на организация се цели да се елиминира ролята на продуцента-посредник, който оказва влияние върху съдържанието на предаването и прибира комисионни.

В последния сезон предаването на Сашо Диков направо било пометено от конкурентното предаване на Би Ти Ви – „120 минути”, с водещ Светослав Иванов.
Според новия програмен план, на мястото на предаването на Кулезич в сутрините през уикенда ще се излъчва сутрешен блок „събуди се”, който ще бъде удължен.
На тв водещата е било предложено да води своя рубрика в съботно-неделния блок, но тя категорично отхвърлила предложението и настоявала за свое предаване.

Сашо Диков пък е получил предложение да има един час в предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева – „Комбина”, но той все още не е дал категоричен отговор.
Твърди се, че Сашо Диков бил бесен от новите промени и имал намерение да отхвърли предложението.
Преди време тв водещият отхвърли апетитно предложение на Би Ти Ви от лоялност към Нова тв, които очевидно са забравили жеста му и са готови да о изритат като мръсно коте, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар