Николета Лозанова проговори за Григор Димитров

Гласувайте за статията

Николета Лозанова даде интервю по повод твърденията за връзката й с Григор Димитров

Всяка една постъпка на Николета Лозанова се следи под лупа и каквото и да направи тя предизвиква медиен интерес. Поредната клюка около нея гласи, че тя е в основата на раздялата между Мария Шарапова и Григор Димитров.

Въпреки, че рядко дава интервюта, Ни Ло проговори за случилото се. Пред репортери на „Шоу“ тя заяви, че история с Гришо за нея вече е приключила. Тя допълни, че отвореното писмо, което е написала е достатъчно красноречиво.

Плеймейтката каза, че този път сякаш е била разбрана от медиите и тяхното творчество по тази тема секна изведнъж. Тя пожела на Гришо творчески и лични успехи, много по-високи от тези, които той самият и околните очакват от него.

Тв водещата на „Папараци“ коментира и още слух за нея – връзката й с Жоро Бирмата. Тя заяви, че вече не е останал мъж, с който да не е имала връзка. С усмивка на лицето пловдичанката заяви, че е над тези неща не обръща внимание на подобни слухове.

Николета Лозанова

Николета Лозанова заяви, че за нея историята с Гришо е приключила

Напомняме ви, че по повод твърденията за връзката й с Григор Димитров, мениджъра на тенисиста заяви, че ще заведе съдебен иск срещу Лозанова.

Малко след това тя излезе с отворено писмо, в което заяви, че твърденията за връзката й с хасковлията, са плод на фантазията на журналистите.

Повод за тези писания станаха няколко реплики на плеймейтката в мрежата. Преди няколко месеца тя написа, че ще вкара Гришо в леглото си. След това тя самата се похвали, че желанието й е станало реалност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова проговори за Григор Димитров”

  1. Kuco Kuche

    авг. 06. 2015

    Невероятно лесни пари само чрез телефона ви – http://lesnikinti.blogspot.com/

Добавете коментар