Бруклин Бекъм, най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм отсега крои планове за своята кариера

[caption id="attachment_453362" align="alignright" width="300"]Модната икона Бруклин Бекъм Модната икона Бруклин Бекъм[/caption]

 

[caption id="attachment_453363" align="alignleft" width="265"]Бруклин Бекъм на футболния терен Бруклин Бекъм на футболния терен[/caption] Синът на Дейвид и Виктория Бекъм, Бруклин Бекъм може да е само на 16 години, но отсега се е замисли за своята звездна кариера. И ако неговите връстници се чудят как по-лесно да изкарат школото или с кое маце да преспят, то Бруклин е на път да засенчи прочутите си родители по известност и да стане истинска звезда. Пред младежа се откриват чудесни възможности, като освен на футболния терен Бруклин има потенциал да стане модел на модния подиум, а дори и да се изяви на големия екран.

[caption id="attachment_453366" align="alignleft" width="300"]Щастливото семейство Бекъм Щастливото семейство Бекъм[/caption]   Според близки на известната британска фамилия, Бруклин Бекъм е сключил договор с известна модна агенция, а вече е получил и предложение да се снима в Холивуд. Бруклин е много фотогеничен и може да спечели доста пари от модния бранш, а какво да кажем ако пробие и в Холивуд. Тийнейджърът е твърде  ентусиазиран и съвсем сериозно гледа на своето развитие. Неговите амбиции са много големи и той се цели на високо. По-малките братя Ромео и Круз също са се ориентирали към модата и футбола. Двете момчета могат да се похвалят с професионални фотосесии, само че интересът към Бруклин е много по-силен. Това е естествено, той е на 16 години, и съвсем скоро ще напусне семейния дом, за да  продължи по пътя на звездите. Бруклин Бекъм е усетил и силата на социалните мрежи. Неговото поведение е като на истинска звезда и в профила си в Инстаграм Бруклин е изключително активен. Той има 3, 8 милиона последователи в Инстаграм, като за сведение мама Вики има 6,2 млн, а прочутия му татко Дейвид – 9, 5 млн.