Извънземни на борда! „Заловиха“ НЛО край самолет на Ричард Брансън

Извънземни на борда! „Заловиха“ НЛО край самолет на Ричард Брансън
5 (100%) 3 votes

Извънземни кръжат около самолет на Ричард Брансън, пътници изумени

Необичайна гледка наблюдаваха пътници на летище JFK в Ню Йорк, когато извънземни изпревариха самолет на Ричард Брансън.

Машината тъкмо се вдигала във въздуха, когато група пътници решили да снимат. И установили доста необичайна гледка — самолет на Ричард Брансън бил застигнат от извънземни и дори изпреварен от тях.

На кадрите се вижда, как кораба се изравнява със самолета и след това го изпреварва. Един от изследователите на клипа казва „Всъщност тук често могат да се видят подобни случаи. Ловим извънземни постоянно., дори скоро се надяваме да направим филм за тях. Първоначално помислих, че това е някакъв бъг или друг самолет хванат случайно, но изглежда доста различно от тях“, споделя Рик от LookNowTV, телевизията, която е проявила интерес към снимките.

Той особено се е заинтригувал от снимките на един младеж.

„Нямам причини да не вярвам на момчето направило снимките. Те са напълно достоверни“, допълва още той.

Самият младеж, чието име не се споменава, споделя пък друга интересна подробност. „Показах го на приятелите си, тъй като исках и те да споделят мнението си. Не можахме да стигнем до консенсус, относно това, което обектът представлява.

В крайна сметка реших да го споделя онлайн“, разкрива още той, цитиран от „Дейли Мейл“.

Дали това са извънземни? НЛО-експертът Ръс Кели е убеден в това „Той прави по-широки и по-тесни кръгове докато се движи, но защо, е трудно да се каже. Изпратих кадрите на експерти за подобряване на образите, но за съжаление това е всичко, което можем да направим“, допълва още той.

Извънземни на борда!

Извънземни на борда!

„Не изглежда нито като птица, нито като друг самолет, а и се движи твърде странно и твърде близо до машината“, споделя още той. „Може да не са извънземни, видяно под различен ъгъл, може да е всичко. Но според мен това е НЛО и съдейки по тези снимки, това е най-логичното предположение“, казва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар