Скандал! Нико Тупарев затваря устата на тризначките

Гласувайте за статията

Нико Тупарев ще съди най-големите си открития Вяра, Надежда и Любов

Трите празноглави „патки“ не спират да сипят клевети и хули  по адреса на Нико Тупарев

Трите празноглави „патки“ не спират да сипят клевети и хули по адреса на Нико Тупарев

Продуцентът Нико Тупарев яко се закани да затвори устата на тризначките от Благоевград. Адвокатката на Тупарев вече е завела иск срещу безумните обвинения на трите сестри на стойност 20 бона.

Трите празноглави „патки“ не спират да сипят клевети и хули по адреса на известният бизнесмен. Техните безумни твърдения са, че продуцентът искал да ги продава, като момичета за платена любов в Лондон и Монако.

Две от сестрите го обвиняват, че продуцентът ги е склонявал да вършат незаконни неща, както и да бъдат компаньонки на богати баровци срещу заплащане.

Имат ли акъл в главите тези прости и посредствени момичета се питат близки до Нико Тупарев? Кой ще ги погледна, а камо ли да ги поиска, като са толкова безлични и неприятни дори, се питат феновете на предаванията продуцирани от бизнесмена.

Искът заведен срещу устатите Вяра, Надежда и Любов е заради клеветите, които са нанесли на Тупарев, който е преживял редица негативни емоции и психически стрес.

Обвиненията на тризначките не свършват с обвиненията за склоняване към платен секс. Провинциалистките от Благоевград, които се прочуха чрез участието си в „ВИП Брадър“ през 2012 твърдят, че Нико ги накарал да подпишат недействителни договори и когато си потърсили хонорарите след две години им се случило нещо мистериозно, написа в. Всеки ден. По време на тяхната разходка по главната улица в Благоевград ги среща мъж, който им показал с пръст, че ще ги убие. Те се изплашили и избягали, а при срещата им с един полицай те се оплакали, а той им казал да се скрият за да не стане убийство.

Толкова нелепи обвинения на трите говорящи в купом близначки, че просто да не повярваш, как им идват в главата. А в Благоевград одумват простотията на Вяра, Надежда и Любов и не могат да повярват, че говорят толкова лъжи за човека, който ги направи известни. „Крайно време беше някой да им затвори големите уста и да ги постави на място“ , допълват съгражданите на сестрите.

Докаже ли се в съда, че празноглавите тризначки лъжат, ще заплатят сумата от 20 бона плюс разноските по делото.

Нико Тупарев не дава изявления, до като не мине делото, но споделя, че ако го спечели, цялата сума ще отиде за благотворителност.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Скандал! Нико Тупарев затваря устата на тризначките”

  1. Пепа Радева

    авг. 04. 2015

    НИКО ТУПАРЕВ Е ОТКАЧЕН КАТО ТРИЗНАЧКИТЕ. ТРЯБВА ДА НЕ МУ СЕ ДАВА ДА ПРОИЗВЕЖДА ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ ПРОДУКЦИИ. НИЩО НЯМА ВЪЗПИТАТЕЛНО В ТЯХ, А САМО МРЪСОТИИ И ПОДОБНИ. СТИГА ВЕЧЕ, МЛАДЕЖТА Е ВЕЧЕ РАЗВАЛЕНА ОТ ТИЯ ПРЕДАВАНИЯ. СЕМ ЗАЩО МЪЛЧИ, СТРАХ ГИ Е ДА НЕ ИМ ВЗЕМАТ МЯСТОТО.

Добавете коментар