Волен Сидеров глези Деница Гаджева, като принцеса (Подробности)

Гласувайте за статията

Волен Сидеров, в очакване на бъдещия си наследник не спира да глези Деница Гаджева

Бременната Деница Гаджева натежа и трудно се качва по стълбите

Бременната Деница Гаджева натежа и трудно се качва по стълбите

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се е загрижил за бременната си половинка. С напредването на бременността Деница така натежала, че й е трудно да се катери по стълбите на сегашната им квартира. Бъдещият татко упорито се заел с задачата да намери по- добър дом за новото си семейство, който да бъде снабден с асансьор.

Сега Деница и лидерът на „Атака“живеят под наем, но и бъдещият им дом също ще е под наем. Пред в. „България Днес“Сидеров сподели, че винаги е живял така и няма нищо лошо в това.

Жилището, което в момента обитават Сидеров и Гаджева било в луксозна сграда, но катеренето по стълбите било истинско мъчение за бременната Деница. Волен Сидеров забранил на любимата си дори да излиза навън в жегите и сам мъкнел торбите с покупките.

Сидеров не пуска Деница дори до магазина, разказват неговите съпартийци и непрекъснато задоволява всичките нейни прищевки. Купува на половинката си плодове и зеленчуци, както й всевъзможни лакомства.

Щастливите бъдещи родители били забелязани да оглеждат всевъзможни бебешки стоки, като креватчета и други аксесоари, свързани с появата на малчугана.

И друго нещо забелязаха съпартийците на Волен Сидеров. Радостта и суматохата около раждането на наследника му така са променили лидера, че станал „истинско съкровище“. Не можеш да чуеш от устата му висок тон, нито пък да спретне скандал. Изказванията му пак са критични, но някак си успява да запази по-добър тон, доволни са депутатите от “Атака“.

Радостното събитие се очаква през септември и въпреки, че преди време Волен Сидеров изказа желанието си да кръсти наследника си Никола, на своя баща, сега запознати твърдят, че май друга идея му е дошла на ума. Патриотът Сидеров размислял дали да не кръсти сина си на някой велик владетел или светец, тъй като е доста религиозен и кабинетът му е пълен с много икони. „Че то и името Николай е име на светия“, добавят някои от атакистите.

Сега в партията на Сидеров текат спорове и залагания кой ще е щастливецът избран да бъде кръстник на детето. Спрягат се няколко имена, но най-много точки набира Десислав Чуколов, вицето на Волен. В надпреварата участват и Павел Шопов и други приближени на лидера, които тайно се надяват да ги сполети тази чест.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар