Стефан Диомов събра „Тоника“ за юбилея си! (Ева отказа да дойде)

0

Стефан Диомов успя да събере „Тоника СВ“ за юбилея си, Ева отказа да дойде

Стефан Диомов успя да събере „Тоника СВ“ за юбилея си. Композитора навърши 70 години вчера и отпразнува това събитие с юбилеен концерт. На сцената на Летния театър в Бургас, Диомов успя да събере най-близките си колеги и приятели. Но вместо да бъде отрупан от подаръци, той поднесе на феновете си невероятни изненади.

На сцената избраха да пеят звездите от „Тоника СВ“ като участие взе дори Сия /Анастия Владовска, която пееше в първата „Тоника“. Заедно с нея на сцената излязоха още Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров и Тодор Шишманов. Ваня Костова също излезе да пее на сцената, в компанията на своето внуче и сина си Боян.

Сред останалите гости, които уважиха събитието, бяха още Орлин Горанов и Тони Димитрова. Присъстваха и редица други изтъкнати изпълнители като Йорданка Христова, „5-те сезона“, Захари Чернев, Пени Ставрева, Константин Белчев и много други.

Концертът на Стефан Диомов „Хайде заедно“ завърши с тържественото връчване на ключа на бургаската кула, на именития композитор. Единствената, която не присъства на концерта бе вдовицата на Гого, Ева Найденова.

Изпълнителката не е в особено добри отношения с останалите членове на групата и Диомов, поради което не присъства на събитието. Стефан Диомов имаше двоен повод да празнува, тъй като ден по-рано бе част от журито на конкурса „Бургас и морето“, отличавайки един млад талант за победител в музикалния фестивал, който се проведе за 33 път.

Стефан Диомов събра "Тоника" на една сцена
Стефан Диомов събра „Тоника“ на една сцена

Специално за събитието присъстваха още и бившия президент Петър Стоянов, който правеше компания на Михаил Белчев и съпругата му Кристина.

Композиторът отбеляза 70 години юбилей
Композиторът отбеляза 70 години юбилей

Двамата музиканти имаха удоволствието да видят сина си Константин на сцената – младежът вече уверено плува в света на поп музиката и се надяваме скоро да чуем да изпълнява и някоя нова песен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.