Стефан Диомов събра „Тоника“ за юбилея си! (Ева отказа да дойде)

Гласувайте за статията

Стефан Диомов успя да събере „Тоника СВ“ за юбилея си, Ева отказа да дойде

Стефан Диомов успя да събере „Тоника СВ“ за юбилея си. Композитора навърши 70 години вчера и отпразнува това събитие с юбилеен концерт. На сцената на Летния театър в Бургас, Диомов успя да събере най-близките си колеги и приятели. Но вместо да бъде отрупан от подаръци, той поднесе на феновете си невероятни изненади.

На сцената избраха да пеят звездите от „Тоника СВ“ като участие взе дори Сия /Анастия Владовска, която пееше в първата „Тоника“. Заедно с нея на сцената излязоха още Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров и Тодор Шишманов. Ваня Костова също излезе да пее на сцената, в компанията на своето внуче и сина си Боян.

Сред останалите гости, които уважиха събитието, бяха още Орлин Горанов и Тони Димитрова. Присъстваха и редица други изтъкнати изпълнители като Йорданка Христова, „5-те сезона“, Захари Чернев, Пени Ставрева, Константин Белчев и много други.

Концертът на Стефан Диомов „Хайде заедно“ завърши с тържественото връчване на ключа на бургаската кула, на именития композитор. Единствената, която не присъства на концерта бе вдовицата на Гого, Ева Найденова.

Изпълнителката не е в особено добри отношения с останалите членове на групата и Диомов, поради което не присъства на събитието. Стефан Диомов имаше двоен повод да празнува, тъй като ден по-рано бе част от журито на конкурса „Бургас и морето“, отличавайки един млад талант за победител в музикалния фестивал, който се проведе за 33 път.

Стефан Диомов събра "Тоника" на една сцена

Стефан Диомов събра „Тоника“ на една сцена

Специално за събитието присъстваха още и бившия президент Петър Стоянов, който правеше компания на Михаил Белчев и съпругата му Кристина.

Композиторът отбеляза 70 години юбилей

Композиторът отбеляза 70 години юбилей

Двамата музиканти имаха удоволствието да видят сина си Константин на сцената – младежът вече уверено плува в света на поп музиката и се надяваме скоро да чуем да изпълнява и някоя нова песен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар