Внезапно: Лора Караджова разкри неочаквана истина!

Внезапно: Лора Караджова разкри неочаквана истина!
5 (100%) 1 vote

Лора Караджова изненада всички с решението си!

Лора Караджова изобщо не мисли да става булка. Поп певицата винаги е била своеволна и не се е придържала към общоприетите правила и норми. Певицата и щерка на големия Данчо Караджов твърди, че изобщо не иска да се вижда в бяла рокля.

По-важното за нея е, че си има дете. Именно майчинството е върховно постижение за една жена, а не сватбата. Припомняме, че Лора Караджова роди преди девет месеца малката чаровница Алиса. Тя имаше осем години връзка с певеца Део, но двамата се разделиха. Като причина за разлъката и двамата казаха, че е несходство в характерите.

Лора Караджова

Лора Караджова не иска и да чуе за сватба

След което бунтарката се запозна с неизвестен за хайлайф и музикалните среди мъж, Валентин Славов. Бащата на детето й е любител и тренира силови спортове. Двамата се запознават покрай това общо влечение към тях. Мъжът до Лора е с четири години по-малък от нея и е от Варна. За певицата майчинството е благословия, а всичко останало е на заден план. Тя отрече и слуха, че двамата с Валентин са се сгодили.

Певицата е повече от убедена, че не иска да си сменя фамилията, още по-малко да става булка и да вдига пищни сватбени тържества. За нея брака не е важен. Тя в никакъв случай не е против брачната институция, но е сигурна,че са свършили по-важното с Валентин,защото вече са родители на едно сладко ангелче.

За щерката на рок динозавъра по-спешно било да радва своите фенове и да прави нови вълнуващи парчета за тях. Тя е категорична, че когато има любов, не е необходим подпис или олтар, за да бъде една връзка истинска. И с перхидроленият си колега двойката не стигна до олтара, но сега певицата е убедена, че е било за добро.

Въпреки че Валентин не е от популярните имена на родния шоу бизнес и няма нищо общо с музиката, 31-годишната Лора Караджова твърди, че двамата са лудо влюбени един в друг. И се надяват щастието им да продължи още дълги години, както и да се радват на още един малък наследник, който да променя живота им само към добро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Внезапно: Лора Караджова разкри неочаквана истина!”

  1. Angelina Mednikarova

    окт. 08. 2015

    Толкова лигава, толковабезсрамна, само разчита на подкрепата и славата на баща си! Това не е момиче за дом и семейство!

Добавете коментар