Потрес: Жана Бергендорф отврати всички!

Потрес: Жана Бергендорф отврати всички!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф втрещи всички с поведението си, самозабрави се!

Жана Бергендорф се е взела напълно сериозно. Победителката на последния сезон на Х фактор Жана Бергендорф стана популярна покрай домашния търкал с гаджето й Леандър. С мъжът, който е танцьор изпълнителката на „Самурай” имала дългогодишна връзка, продължила и след като се омъжила за корабния инженер Стефан Бергендорф от Дания и си родили сина Леон.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф се държи като примадона

Но явно това, че на Жана Бергендорф и биячът й Лео им щракнаха белезници и ги разпитваха в районното управление, се оказа успешна пиар акция, а не конфузна случка. Дори и факта, че в дома на червенокосата певица е открита трева не направи Жана Бергендорф по-смирена или притеснена.

Напротив, скандалната случка е увеличила хонорара й цели два, дори три пъти, както и участията й. Да си вдигне мизата е поискала самата певица, въпреки че определен процент от него отива директно в джоба на продуцентката й Саня Армутлиева и нейната компания „Вирджиния рекърдс”.

След като името на Жана Бергендорф обиколи всички медии и сайтове, тя вече се изживява като починалата от дрога звезда Ейми Уайнхаус.

Преди да гръмне скандала с боя между нея и любовника й, Жана имаше две-три участия на седмица. След като така стана известна, 29-годишната певица се радва на голяма слава. Белезниците, домашната свада, тревата й донесоха късмет и добре скроен пиар ефект. Но това я накарало да се надуе до небето, твърдят очевидци.

Според един от тях тя се държала лошо и със своите фенове. В ресторант, където била забелязана да обядва, към нея се приближило момче, за да й иска автограф. Певицата обаче се направила, че не го забелязва. Тя не давала и интервюта и на журналистите, които й звъняли, троснато отговаряла, че е много ангажирана. Жана Бергендорф им заявявала да си вземат предварително час и едва тогава ще разговарят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар