Венета Райкова обяви луксозния си апартамент за продажба миналата пролет

Венета Райкова продава имота си повече от година, но до сделка така и не се стига. Миналата пролет блондинката обяви луксозния си апартамент за продажба. С нелеката задача да продадат жилището й се заеха няколко агенции.

Година преди синът на тв водещата да се появи на бял свят, през 2008 година тя си купи апартамент в луксозния затворен комплекс "Каса Вива", намиращ се в столичния квартал "Изток".

Жилището й е луксозно обзаведено. Намира се на втори жилищен етаж и е с площ от 94 квадратни метра. Кооперацията разполага с басейна, сауна, фитнес, рехабилитационен център и 24-часова жива охрана. В затворения комплекс се допускат външни посетители единствено по изрична заповед от страна на собствениците.

Въпреки добрите характеристики за апартамента на Венета Райкова така и не е появил нито един кандидат до сега. Тв водещата иска 143 000 евро за жилището си. Справка в агенциите за недвижими имоти сочи, че подобни имоти се продават на цена около 1000 евро за квадратен метър.

Твърде високата цена, която е поставила блондинката на имота, всъщност е причината досега да не се е явил нито един купувач, коментират запознати.

[caption id="attachment_453275" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова продава апартамента си за 143 000 евро[/caption]

Венета Райкова отдавна мечтае да се премести в Драгалевци. Тв водещата иска да си купи там къща или в най-лошия случай тристаен апартамент. Но за да финансира покупката си ,тя разчита на средства от продажбата на апартамента си в квартал "Изток", пише Хот арена.

Венета Райкова вече се е отказала от идеята да продаде жилището си. Засега тя и семейството й остават да живеят в жилището си в комплекс "Каса Вива".

Блондинката постоянно се фука с дома си и публикува снимки в мрежата. Неведнъж тв водещата е публикувала фотоси от басейна в кооперацията и от апартамента си.