Латинка Петрова вдигна сватба

Латинка Петрова вдигна сватба
4.33 (86.67%) 3 votes
Актрисата Латинка Петрова омъжи щерка си

„Струва си човек да живее, за да види любимите си хора щастливи. За това мислих през цялото време на сватбата на дъщеря си” – споделя пред „България днес” Латинска Петрова. В неделя тя омъжи любимата си дъщеря Линда Джонголова на светска сватба в клуб в Равно поле – отбелязва изданието.

Известната ни комедийна актриса подари на Линда пари в кеш, както сториха и почти всички от 150-те гости на радостното събитие.
„Дадох й пари, които са от моите деди. Преди това те са трупали, за разлика от нас, ние сега живеем ден за ден. За бракосъчетанието си боядисах косата огненочервено, досущ като Петя Буюклиева някога” – споделя пред изданието Латинка Петрова.

На цялата сватба актрисата танцувала и се радвала на изпълненията на Васил Найденов, който държал на крака всички гости с големите си хитове.
„Най-изненадани от българските ни обичаи бяха дечицата на Михаил Билалов, когото познавам от дете. Той дойде с японската си жена. На всички им се разтопиха сърцата от евъргрийните, а Васко Драганов, който водеше събитието, ни спука от смях” – разказва Латинка Петрова.
На събитието не е имало хора и народна музика, тъй като зетят на актрисата – бизнесменът Траян Николов, бил поканил само чуждестранни гости.

Латинка Петрова омъжи щерка си

Латинка Петрова омъжи щерка си

„Имаше гърци, англичани, словенци, румънци, разностранни групи и никой не пожела да пуснем хоро” – споделя актрисата.
В края на церемонията шаферките на Линда, нейни съученички начело с Петя Дикова-Пипи, облечени в еднакви рокли в екрю, едва не се сбили за букета, хвърлен от булката.
„Настана голям смях и хаос, но само бурята успя да ни изненада, нищо друго. Но не успя да помрачи събитието по никакъв начин. Сега ще почиваме със съпруга ни в Гърция, а децата вече на морето на сватбена ваканция” – щастлива е 71-годишната Латинка Петрова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Латинка Петрова вдигна сватба”

  1. Veneta Mally

    авг. 04. 2015

    le plus beau mariage que nous avons eu …merci!

Добавете коментар