Мръсните тайни на Мария Шарапова излязоха на показ

Гласувайте за статията

Мария Шарапова пази кошмарни спомени от предишната си връзка

Все по-усилено се говори, че Мария Шарапова е виновна за разпадането на връзката й с Григор Димитров. Рускинята е номер едно на корта, но не и в леглото.

Драматичното й минало оставило завинаги отпечатък в нея. Връзката й с Антон Беляков я белязва завинаги. Едва 17-годишна Маша започва връзка с него. Със сънародника си се запознава случайно в Лос Анджелис и малко след запознанството им той се мести в имението на звездата.

От самото начало баща й Юрий Шарапов не изпитва симпатии към него. Но Маша така и не желае да се вслуша в съветите му.

Рускинята постоянно ставала жертва на пиянските му изцепки. Той я тормозел не само психически. Често пияният до безобразие Антон принуждавал да върши да върши неща против волята си, използвайки  сила.

Тези драматични моменти Маша си спомня и до днес. Те са причината за нейната свенливост и неспособността й да се отпусне по време на интимен момент. Именно това е причината тя и Гришо да се разделят, твърдят руски медии.

Веднъж свадата между спортистката и Антон завършила със зверски побой. Маша е била приета в болница. За скандала днес не се говори в Русия заради политическата закрила, която има Беляков. Той описва случилото се като опит да ги компрометират и да му попречат да заеме високопоставен политически пост.

Мария Шарапова

Мария Шарапова пази кошмарни спомени от връзката си с Антон Беляков

Драмата се разиграла през 2008 година. Заради побоя Мария Шарапова пропуснала турнира във Филаделфия. Малко след това нейният мениджър завежда дело срещу руснака, но той не е признат за виновен поради липсата на доказателства.

Мария Шарапова не изискала медицинско свидетелство от болницата, в която била настанена, тъй като се надявала, че любимият й ще се поправи.

Преди няколко дни руски медии гръмнаха с разкритията, че Маша си пада по жени и това е причината за раздялата й с Гришо.

Папараци щракнаха известната тенисистка по време на почивката й в Черна гора с мистериозна дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар