Половинката на Борис Солтарийски взриви плажа

Половинката на Борис Солтарийски взриви плажа
5 (100%) 2 votes

Аделина показа изваяното си тяло

Половинката на Борис Солтарийски от „Ку-ку бенд” – Аделина взриви родното Черноморие.

Изкусителната брюнетка се пусна по монокини на плажа и предизвика възхищението не само на представителите на силния пол, а и на дамите с изваяното си тяло. Всички са на мнение, че половинката на Борис Солтарийски изглежда превъзходно.

Съпругата на Борис Солтарийски публикува в социалната мрежа фотос, който вероятно е направен от професионален фотограф, запечатал изкусителната брюнетка на плажа.
Броени секунди, след като Аделина публикува снимката на стената си във Фейсбук, предизвика вълна от коментари, кой от кой по-хвалебствени и то съвсем заслужено.

Аделина показа изваяното си тяло

Аделина показа изваяното си тяло

Всички коментари могат да бъдат обобщени с думите „сладурана” и „страхотна”.
Половинката на Борис Солтарийски често възпламенява горещите фантазии на силния пол, тъй като това не е първият път, в който публикува подобни фотоси в социалната мрежа.
За разлика от повечето мъже, Боцко не ревнува красивата си половинка, а е горд, че именно тя е спътницата в живота му.

В началото на миналия месец на Борис Солтарийски и колежката му Цветелина Грахич се наложи да замажат доста сериозен гаф в „Шоуто на Слави”.
Актьорът Краси Радков трябваше да влезе в образа на известния тв журналист Иван Гарелов. За ужас на Слави Трифонов обаче, гримьорите не успяха да се справят навреме с трансформацията на актьора и той не се появи веднага след анонсирането му.

След като стана ясно, че Краси Радков все още не е готов за изявата, шоуменът се опита да запази спокойствие, а Борис Солтарийски и Цветелина Грахич веднага направиха опит да замажат гафа с изпълнението на гръцки песни.

Борис Солтарийскии съпругата му планират да кръстят малката Ема през октомври, а неин кръстник ще стане не кой да е, а самият Слави Трифонов, пише pik.bg. Всъщност може да се каже, че шоуменът е длъжник на двойката, тъй като преди време не уважи поканата на Боцко и Аделина да присъства на сватбеното им тържество и вероятно това ще е неговото извинение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар