Боби Кристина Браун предчувствала смъртта си

Гласувайте за статията

Последният смс на Боби Кристина Браун гласял, че ще умре като майка си

Боби Кристина Браун е била в тежка депресия след смъртта на Уитни Хюстън

Боби Кристина Браун е предчувствала смъртта си! Щерката на Уитни Хюстън е усещала, че краят й е близо и дори е знаела точно какъв ще бъде той. До стряскащото заключение близките й стигнали след като прегледали смс-ите в телефона на починалото момиче.

Боби Кристина Браун с майка си Уитни Хюстън

Боби Кристина Браун с майка си Уитни Хюстън

Последното съобщение, изпратено от 22-годишната Боби, е с дата само дни, преди да бъде открита в безсъзнание в банята в дома си на 31 януари тази година. То е до нейна приятелка и показва страха на девойката, че ще свърши по същия начин като майка си.

Освен това Боби Кристина е признала, че осъзнава, че се нуждае от лечение, но не смее да се обърне към никой специалист, тъй като се бои от скандала. По думите й, приятелят й Ник Гордън, също има нужда да се лекува от пристрастеността си към дрогата.

Разследващите смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън издадоха още, че тя е страдала от много тежка депресия след смъртта на майка си. Която така и не могла да приеме. И която в крайна сметка я вкара в гроба.

Младото момиче беше погребано вчера, а дори и траурната церемония не можа да накара членовете на двете фамилии – Браун и Хюстън, да забравят разправиите си. И в крайна сметка дори и пред ковчега с тленните останки на Боби Кристина се разиграха скандали.

Сестрата на Боби Браун – Леола дори е била изгонена от храма, след като е разменила яростни реплики с Пат Хюстън, научиха от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар