Ужас: Том Круз не е истинският татко на Сури! (още разкрития)

Ужас: Том Круз не е истинският татко на Сури! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Том Круз не е истински татко на малката Сури!

Нови тайни напират около Том Круз. Според упоритата клюка холивудската знаменитост не е биологичен родител на малката Сури. 9-годишната му дъщеря е плод на любовта му с актрисата Кейти Холмс. Има обаче доста неизвестни, които щъкат около връзката на двойката, която все пак се разпадна.

Които намекват, че Том Круз не е биологичен баща на на 9-годишната Сури. Буди съмнение начина, по който Том и Кейти се събраха. Том Круз и Кейти Холмс изненадващо заживяха под един покрив през 2005 година.

Том Круз

Том Круз не е биологичен татко на Сури?!

Същата година, през октомври Кейто обяви официално, че чака дете от своя любим. През следващата година те вдигнаха сватба и си заказа заветното „да”. По време на брака им Кейти се оказа доста манипулиран и се пояявваше до мъжа си като робот. Дори и раждането на детето си Том Круз превърна в сензация за сектата, към която принадлежи отдавна.

Въпреки това, само няколко години по.-късно семейството ес разведе като причина за раздялата Кейти заяви, че е сциентоложката секта, по която бил пристрастен нейния съпруг. Това била причината те да се разведат окончателно. Кейти Холмс не искала и дъщеря им да бъде заразена с тези сектантски идеи, на които бил напълно подвластен известния й съпруг.

Но след като семейството се разпадна, друг упорит слух обикаля публичното пространство. А той е, че Том Круз не поглежда малката си дъщеричка и не я виждал повече от година. Това навява на мисълта, че девет годишната Сури не е негово дете. Твърди се, че момичето е от връзката на Кейти Холмс с предишния й приятел Крис Клайн.

Том Круз има още две деца от брака си с Никол Кидман. Изабела и Конър са осиновени и остават на грижата на бащата, след като двамата се разделят. Актьорът имаше връзка и с Пенелопа Крус. Интересното е, че с всички свои жени кино иконата се разделя заради сектата и след като навършат 33 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар