Вихра Петрова крие кой е мъжът до нея, тъй като се страхува, че връзката й може да приключи както брака й с Иван

Бившата половинка на продуцента Иван Христов - Вихра Петрова най-после срещна своята половинка. Тв водещата не крие, че новата й любов я прави много щастлива, но въпреки това категорично отказва да разкрие кой е мъжът до нея.

Двамата се запознали преди няколко месеца покрай пътуванията й до Великобритания. Приближени до тв водещата разкриха, че новият й живее на Острова. Той е българин и има апартамент в столицата, но преди няколко години емигрирал.

Двамата с Вихра Петрова са много влюбени и въпреки разстоянието, любовта им е много силна. Виждат се рядко. Тв водещата пътува на собствени разноски до кралството.

Самата тя сподели, че вече не е сама. В рубриката на светски сайт брюнетката написа, че има всичко, за което мечтае - очарователна дъщеричка и мъж, която я обича истински. Вихра допълни, че само един истински мъж може да я накара да се чувства щастлива.

Тя преживя много тежко разпадането на брака й. И до днес тв водещата не крие, че й тежи факта, че е разведена жена.

"Разводът ми тежи много. Аз съм единствената разведена жена в семейството. Всички около мен имат щастливи бракове - майка ми, баба ми, леля ми, братовчедките", откровена е Вихра пред свои приятелки.

[caption id="attachment_453158" align="alignright" width="300"]Вихра Вихра Петрова крие гаджето си в Лондон[/caption]

Но въпреки болката и разочарованието, тя успя да събере сили и да продължи напред. Случилото се я накарало да разбере, че партньорството не значи сигурност.

Вихра Петрова споделя, че днес разчита единствено на себе си и е научила, че човек трябва сам да се грижи за душевното си спокойствие и равновесие.

В момента брюнетката е в Лондон, където се наслаждава на миговете с новия си любим. Тя не бърза да се пренесе при него, пише Хот арена.