Ненчо Балабанов го закъса, продава наградата си!

Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов иска да продаде наградата си от имитаторското шоу „Като две капки вода”

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева

Ненчо Блабанов с наградата си от шоуто, чисто нов  „Хюндай”

Ненчо Блабанов с наградата си от шоуто, чисто нов „Хюндай”

Актьорът Ненчо Балабанов обяви във Фейсбук, че иска да продаде лъскавия „Хюндай”, който спечели в реалити предаването.

Дори е обявил цената – 30 бона. Той продава наградата си без посредници, като е пуснал обяви в интернет сайтове и дори е обявил личния си мобилен номер. Тази новина научаваме от вестник „Телеграф“.

Известният български комик се прочу със сполучливите си имитации на българския премиер Бойко Борисов. На личната си страница във Фейсбук обичаният комик признава, че ще се раздели с автомобила и щастливеца, който го закупи ще получи в добавка много снимки и автографи.

Ненчо спечели лъскавото возило, като награда в шоуто „Като две капки вода”. След края на реалити предаването той заяви, че се радва и много харесва автомобила и обяви намерението си да пътува с него до морето. Само, че не мина много време и Ненчо Балабанов го продава без да му се е нарадвал и изпробвал за по-дълго пътешествие. Запознати и близки до актьора твърдят, че комикът има спешна нужда от пари и затова продава спечелената награда.

Ненчо Балабанов е забелязан да прекарва лятната си ваканция в компанията на гаджето си – певицата Йоанна Драгнева по родното ни Черноморие. Актьорът не обича да говори и споеля неща от личния си живот, както и за новата си любов.

Изтече информация, че двойката Драгнева и Балабанов имат планирано участие в Ахтопол на 5 август и то, като дует. В известен клуб Ненчо ще развлича летовниците със сполучливата си имитация на Бойко Борисов, а Йоанна Драгнева ще използва певческите си възможности и ще забавлява публиката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар