Руски медии гръмнаха с поредната порция шокиращи разкрития около раздялата на Мария Шарапова и Григор Димитров

Нова порция шокиращи разкрития около раздялата на Григор Димитров и Мария Шарапова излязоха наяве. Все по-усилено се говори, че Маша е виновна за случилото се. На Гришо му писнало от постоянните й забежки.

Огнената рускиня си пада по представителки от нейния пол. Още преди да започне връзка с нея, Григор бил наясно с това, пише "Галерия". Маша дори му обещала, че докато са заедно няма да има взаимоотношения с друго дами, но така и не удържала на думата си.

Преди няколко дни тя и мистериозна дама бяха заснети на остров Свети Стефан в Черна гора. Първоначално се твърдеше, че са само приятелки, но по-късно стана ясно, че тя и Маша са интимни партньорки.

За странното увлечение на тенисистката разкри и изпълнителят Адам Ливайн, който е един от малкото мъже, имали интимен контакт с нея. Той заяви, че рускинята е като жаба в леглото.

Ливайн посочи, че повечето тенисистки са с обратни наклонности заради анаболите, които взимат. В тези стимуланти се съдържат хормони, които засилват влечението към представителки на нежния пол.

Разкритието на музиканта допълнително засилва съмненията, че бившата на Гришо си пада по жени.

[caption id="attachment_453132" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров зарязал Мария Шарапова заради увлечението й по жени[/caption]

Преди няколко дни покрай раздялата на двойката избухна друг скандал, в който изплува името на Николета Лозанова. Появи се слух, че именно плеймейтката е в основата на разлъката между двамата спортисти.

Според слуховете тя прекарала бурна нощ в хасковлията в Лондон. Самата Николета потвърди тези твърдения. Изказването й вбеси Григор Димитров и само ден след това неговият мениджър заяви, че той ще заведе иск срещу плеймейтката.

Уплашената Николета веднага се отрече от думите и заяви, че пожелава много успехи на Гришо и името му никога повече да не се забърква в жълти скандали, пише ПИК.