Мария Шарапова крие тъмно минало

Мария Шарапова крие тъмно минало
5 (100%) 1 vote
Бившата изгора на Григор Димитров – Мария Шарапова, крие доста тайни от миналото си

Оказва се, че Мария Шарапова е била обект на домашно насилие, както и на такова от интимен характер. За този случай от преди 10 години в Русия избягват да коментират заради човека, замесен в него.
През 2004 г. Мария Шарапова лекува любовни рани след раздялата си със своя колега Федерер. В този период тя се запознава с Антон Беляков – лекар, педиатър. Само след няколко срещи между Антон и Маша пламват изпепеляващи чувства и буквално дни след запознанството им Буляков се пренася в имението на Шарапова.
Връзката им обаче е проблемна, тъй като руснакът често посяга към чашката и дрогата и започва да пребива приятелката си. Тя дори е насилвана в леглото – разказва „Уикенд”.

Краят идва през 2005 г., когато бащата на Мария Шарапова подава сигнал в прокуратурата, че дъщеря му е пребита и насилвана от Беляков. Липсват обаче медицински експертизи, които да показват, че тенисистката е бита и насилвана.
Оказва се, че заслепената от любов Шарапова не е изискала това от компетентните органи с надеждата, че любимият й ще се вразуми. Това така и не се случва.

Мария Шарапова била тормозена от бивш приятел

Мария Шарапова била тормозена от бивш приятел

Скандалът обаче е потулен и до ден днешен в Русия така и не става известна цялата истина за събитията в дома на тенисистката. Единственият коментар на самия Беляков за цялата история е, че е скалъпена провокация, която да компрометира кандидатурата му за висок политически пост през 2008 г.

Но именно проблемната връзка между Антон Беляков и Мария Шарапова, приличаща повече на психотрилър, нанася травма в интимния живот на руската тенис звезда, която впоследствие ще доведе и до крах във връзката й с вокалиста на „Маруун 5” Адам Ливайн, нарекъл Маша „мъртва жаба в леглото”. Това е и една от възможните причини за раздялата й с Григор Димитров – отбелязва изданието.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар