Деми Мур рухна след случая с удавника

Деми Мур рухна след случая с удавника
5 (100%) 1 vote
Актрисата Деми Мур се състари след инцидента

Холивудската звезда Деми Мур все още не може да се отърси от сполетелия преди десетина дни кошмар – пишат щатските издания. Актрисата се чувствала виновна за инцидента в басейна й, в който се удави млад мъж, и се е състарила неимоверно.

Бившата жена на Брус Уилис изпаднала в нервен срив след срещата си със семейството на жертвата. Тя отишла при опечалените родственици, за да им изкаже съболезнования, а после едва не припаднала.
Изданията припомнят, че в началото на миналата седмица в дома на актрисата бе намерен удавен младеж. Той загубил живота си по време на парти, организирано от личната асистентка на Деми Мур. Кинозвездата не била в дома си в нощта на трагедията, научила за трагедията в чужбина.

„Бях извън страната, за да празнувам рожден ден с дъщерите си, а то какво излезе… По-добре да не бях заминавала. Ако си бях останала, нямаше да има купон и жертва” – споделила актрисата след завръщането си.

Асистентката на Деми Мур поканила петима приятели в резиденцията й за 7 милиона долара. Призори компанията установила, че 21-годишният младеж липсва. Купонджиите тръгнали да го търсят из имението и го открили мъртъв във водата. По-късно се изяснило, че младият мъж не умеел да плува. Вероятно той се е подхлъзнал и е паднал в басейна. Засега полицията приема инцидента като нещастен случай.

Деми Мур възнамерява да продаде имението

Деми Мур възнамерява да продаде имението

Тези дни папараци засекли Деми Мур на шопинг с едната от дъщерите си. „Никога преди тя не е изглеждала толкова зле, дори когато я заряза Аштън Къчър” – коментират от антуража й. На папарашките снимки актрисата изглежда уморена и съкрушена.

Жълтата преса пише, че Деми Мур още не е изпразнила басейна в дома си. Тя не искала да се доближава до него, като твърдяла, че е прокълнат. Възнамерявала дори да продаде имението, защото й навявало мрачни мисли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар