Димитър Рачков задоволява всички капризи на Мария Игнатова

Очарователната Мария Игнатова изнудва половинката си. Красавицата се фука с обувки за 2000 лева, купени й от комика.

Преди няколко седмици блондинката си харесала марковите обувки и от тогава постоянно мърморела на половинката си. Първоначално той бил против да плати цяло състояние за едни обувки. Най-накрая обичаният тв водещ склонил. Той не успял да откаже на любимата си.

"Мария мрънкаше постоянно и не успях да й откажа, затова реших да й взема обувките", коментира Рачков пред свои приятели.

Марковите обувки от последната колекция на Валентино вече са на краката на блобдинката. Тя не спира да се хвали пред дружките си за луксозната придобивка, която получи като подарък от половинката си.

Моделът е спортен и много се харесал на тв водещата. Обувките са декорирани с малки пеперудки. Мария Игнатова била пленена от мотива.

Димитър Рачков не й отказва за нищо и задоволява всичките й капризи. Много скоро той ще купи къща на половинката си в Италия. Това е голямата мечта на Мария. Откакто преди няколко години двамата посетили страната, Мария Игнатова се влюбила в нея. Красавицата отдавна мечтае за собствен дом там.

[caption id="attachment_453046" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова с обувки за 2 000 лева от Димитър Рачков[/caption]

Димитър Рачков е готов на всичко, за да сбъдне мечтата й. Тв водещият е решил да инвестира всичките си спестявания и да изтегли кредит, за да купи на блондинката къщата, за която тя мечтае.

Двамата вече са посетили Италия с тази цел. В момента все още проучват пазара на имоти там. Звездната двойка разчита на помощта на свои приятели, които от години живеят в страната.

Маги Халваджиян, който също е живял на Ботуша, помага със съвети на двойката. Маститият продуцент ще помогне и финансово на Димитър Рачков, за да сбъдне мечтата на своята любима.