Ексклузивно! Крисия и Слави Трифонов записват дует за Големия концерт

Гласувайте за статията

Крисия и Слави Трифонов ще изненадат зрителите с общо парче

Крисия и Слави ще се представят на концерта на Националния стадион „Васил Левски“ с общ дует. Голямата надежда на българската музика Крисия ще е изненадата на концерта. Това разкрива  бащата 11-годишната певица, Марин Тодоров.

Дуета на Крисия и Слави ще бъде един от многото сюрпризи, които очакват зрителите, успели да се доберат до билет за мащабното представление. Билетите изчезнаха само за няколко часа, след пускането им в продажба.

Не са ясни още подробностите около записването на парчето, но предстоят да се уточнят на среща със Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото. Крисия е невероятно щастлива, че със Слави ще  запише песен и очаква с нетърпение това да стане факт, коментира таткото.

Детето-чудо Крисия има много ангажименти преди да запише дуета със Трифонов. Графикът й е запълнен и семейството не знае дали ще успее дори да я заведе на море.

В момента малката талантлива изпълнителка се подготвя за престижния детски конкурс „Детска нова вълна“, който предстои да се проведе в град Ялта. Журито ще бъде под ръководството на голямата звезда Филип Киркоров. За представянето си Крисия е избрала парчето „Планета на децата“, с което впечатли милиони зрители на детската „Евровизия“ и едно хитово парче на Кристина Агилера.

От 15 август Крисия има ангажимент при подбора на участниците за детското издание на „Евровизия“, на което България е домакин.

Освен всичко това талантливата изпълнителка ще прави и дует с рапъра Кристо. Предвижда се парчето да бъде придружено с видео, което да се появи за първия учебен ден на новата учебна година. В песента са поканени да участват и близнаците Хасан и Ибрахим.

Лично Слави Трифонов се е съгласил Крисия да запише парчето с Кристо, защото има добро мнение за него, споделя Марин Тодоров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар