Защо се крие половинката на астроложката Алена?

Защо се крие половинката на астроложката Алена?
3 (60%) 2 votes
Съпругът на Алена – Андрей Тилков също е запленен от астрологията

Той е зодия Телец, Алена – Водолей. Тези зодии са типизирани като несъвместими в най-разпространените постулати на астрологията – пише „Уикенд“. Двамата обаче имат хармоничен брак. Определят се като хора, които търсят слънчевото в душата на човека – отбелязва изданието.

„Заедно сме били и в предишни прераждания“ – убедени са Андрей и Алена, чието истинско име е Светлана Тилкова. Той е инженер по образование. Необходимо му е било време да „повярва“ в дарбата на жена си.
„И по професия, и зодиакално аз съм от хората, които трябва да видят и пипнат нещата, да ги осъзная като обем и като съществуване. Вярата като вяра в каквото и да било, не е част от моята житейска философия. Тя е нещо субективно“ – твърди мъжът на Алена.

„На Андрей му трябваше време да се убеди, че това, което правя аз в астрологията и нумерологията, е стъпило на сериозни познания и истинска система. С две думи – трябваха му практически доказателства и той ги получи“ – уточнява астроложката.

Алена със съпруга си Андрей в студиото на БНР

Алена със съпруга си Андрей в студиото на БНР

Те са семейство вече 21 години, познават се обаче от 35.
„Изживяхме поотделно своето нещастие с по един неудачен брак, научихме си уроците и се срещнахме отново – по волята на случая на същата дата, на която се бяхме разделили – на 6 март“ – разказва Алена.

„Щом съм се родил в България, явно имам да си изстрадвам нещо, да изплащам някакви вини и дългове, които ми тежат от предишни животи. Но късметът ми е, че в лицето на Светла открих жената, с която идеално се допълваме и житейски, и в работата“ – разказва мъжът на Алена. Единственото оплакване на Андрей от нея е, че не е допускан в кухнята, макар че можел и обичал да готви.
„Аз съм много затворен човек и винаги предпочитам да не съм на показ, а в сянка, но моята работа да се зачита. Чувствам се отлично в тази позиция, защото не изпитвам никаква потребност да съм в светлината на прожекторите“ – твърди половинката на Алена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар