Емануела постави под въпрос репутацията на семейство Диневи

Откакто Емануела заживя в един от палатите на Диневи, тя постави под въпрос репутацията на богатата фамилия. Фолкаджийката, която преди седмици заяви, че напуска Ара мюзик, ще прекара цяло лято в Свети Влас. Богатата фамилия притежава най-луксозния комплекс там.

От май месец тя се пренесе там. Докато бащата на сина й тича по задачи, Емануела по цял ден купонясва с приятелките. Изпълнителката със изумрудения поглед не само, че разговаря по цял по телефона с дружките си, но и вече е поканила повечето от тях на морето.

Дружките й се възползват от всички привилегии като приятелки на снахата на Диневи. Те не само, че са настанени в комплекса без да плащат за нощувка в луксозните стаи, но пият и хапват на корем без да плащат и стотинка, научи "Галерия".

Докато фолкаджийката купоснява, за невръстния й син се грижат майката на изпълнителката и бавачката му.

Фолкаджийката нае опитна педагожка да се грижи за наследника на Диневи. За грижите си към него тя получава по 13 лева за час, което е много повече от средното заплащане на подобна дейност.

Въпреки, че бавачката на Митко Младши е млада, тя има опит в грижите за наследниците на богаташи.

[caption id="attachment_452903" align="alignright" width="300"]Емануела Приятелките на Емануела живеят на гърба на Диневи[/caption]

Макар, че Емануела вече живее в палата на Диневи, тя категорично отказва да коментира отношенията си с тях, отсичайки единствено, че има отношения с Митко, а не с цялата му фамилия.

Фолкаджийката е категорична, че двамата с Динев се обичат и тя не е с него заради парите. Тя дори разкри, че двамата вече планират дете, пише Хот арена.

Изпълнителката има и по-голям син, който е родила едва на 17 години. Въпреки че е станала майка на тази възраст, тя не съжалява за решението си да роди сина си без брак.