Антон Хекимян и Василена съобщиха неочаквана вест!

Антон Хекимян и Василена съобщиха неочаквана вест!
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян вдига сватба с любимата си Василена Гръбчева!

Антон Хекимян скоро ще стане обвързан мъж. Водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви планира огромна изненада за гаджето си Василена Гръбчева, като й предложи годежен пръстен и брак. Това ще стане на брега на морето.

Двамата ще отмарят две седмици на Черноморието, в началото на август. Каква ще е изненадата водещият не разкрива, но според колегите му новинарят отдавна е започнал с приготовленията. След като отпуската свърши и двойката се прибере в столицата, определено вече Антон Хекимян ще е сериозно обвързан мъж.

Антон Хекимян

Антон Хекимян твърдо ще се жени, няма мърдане

Не се знае кога ще бъде сватбата, но тя няма да е през тази есен. Защото ги очаква напрегнат политически сезон заради предстоящите избори за кметските места.

Готината половинка и бъдеща съпруга на старозагореца също е журналистка. Тя работи в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия. Но то е вечерно и това не пречи нито на служебните им ангажименти, нито на личния им живот.

Докато го няма, негов заместник на стола му ще е Денислав Борисов. Бивш репортер, той сега е водещ на сутрешния новинарски блок. Шефовете са благосклонни към атрактивния младеж. По времето, когато титуляр на „Тази сутрин” беше настоящия евродепутат Николай Бареков, тогава Антон Хекимян също го заместваше, когато настоящия политик излизаше в отпуска.

Но след като екранната му партньорка Биляна Гавазова излез в отпуск по майчинство, той няма с кого да се редува в „Тази сутрин”. Все пак Антон Хекимян е благодарен на шефовете си от Би Ти Ви, че му разрешиха отпуск, за да зареди и да се върне за напрегнатия политически сезон, който му предстои от синия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Антон Хекимян и Василена съобщиха неочаквана вест!”

  1. Angelina Mednikarova

    юли 31. 2015

    Чудесно! Много късмет!!!!!!!!!!!

  2. Angelina Mednikarova

    юли 31. 2015

    Чудесно! Много късмет!!!!!!!!!!!

Добавете коментар