Арабски шейх залюби пернишка красавица, вижте я!

Арабски шейх залюби пернишка красавица, вижте я!
5 (100%) 1 vote

Перничанката Маги Димитрова получи златна оферта от арабски шейх!

Перничанката Маги Димитрова се прочу. Моделката доста често разнася името на родния си град, като участва в няколко конкурса за красота. Тя беше и на съревнованието за „Мис София 2015”. Брюнетката обаче се оказа и голяма палавница.

За да стане негова, арабски шейх й обещал да й брои сто хиляди долара. Маги обаче категорично отказала да бъде с арабина. Той толкова луднал по нея, че дори й предложил брак. Хубавицата обаче не искала изобщо да се забулва и затова категорично отрязала мераклията.

Маги Димитрова

Маги Димитрова се прочу със скандала с бившата на Сираков

Според коментарите във Фейсбук обаче арабинът се е оказал адски стиснат към обекта на желанието си. Фейсбукари твърдят, че той е дал изключително малко пари, предвид несметното богатство, което притежават арабските шейховете. Нейни приятелки пък описват Маги Димитрова като скромно момиче. Те са на мнение, че тя все още не се е разочаровала от българските мъже и затова не иска да става съпруга на някакъв забулен арабин.

Името на хубавицата влезе в устата на медиите преди няколко години. Тя се забърка в скандал с друга нейна съгражданка, небезизвестната Биляна Евгениева. Същата стана годеница на богаташа Ицо Стоте манекенки, но се разделиха, защото Биляна му изневери и го направи за смях пред всички. Тогава тя се заигра с футболиста Благо Георгиев.

Двамата така и не изкараха дълго, но горещата им свалка стори така, че Биляна и Христо Сираков да се разпъркат, а шавливецът бе изритан от жена си Христина Витанова. Маги Димитрова и Биляна Евгениева пък се скарала заради бизнесмен, когото и двете искали в леглото си. Кавгата им беше толкова мощна, че дори достигна до публичното пространство. Сега, с предложението на арабина, името на Маги Димитрова отново влезна в общественото полезрение и разбуни духовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар