Нова афера на Бил Клинтън лъсна на показ!

Нова афера на Бил Клинтън лъсна на показ!
5 (100%) 1 vote

Нова любов на Бил Клинтън излезе на показ!

Бил Клинтън не е бил само със стажантката Моника Люински. Бившият президент на САЩ е имал афера и с друга жена, руса хубавица.

Докато изневярата с Моника едва не му струваше брака с Хилъри Клинтън, след като той беше спипан в доста неудобна поза с Моника, първият мъж не света е въртял и друга връзка. Която е останала в сянка. Това я е била блондинка, доста надарена в горния етаж. Това разкри един от гардовете на институцията.

Бил Клинтън

Бил Клинтън залитнал и по руса красавица

Русата мадама носела кодовото име „Енергизираща”. Тя била голяма красавица и много любезна с телохранителите на президента.

Винаги идвала в къщата на Бил Клинтън в Чапакуа, която се намирала в Ню Йорк, щом съпругата му излезела оттам. Охраната следяла зорко жена и метреса да не се засекат, за да не стане много напечено.

Русото изкушение на Бил Клинтън не само се отличавала с природна красота и била надарена откъм женски атрибути, но и имала много благ нрав и любезничело с копоите на президента. При всяко едно посещение при първия мъж на Америка тя не забравяла да им носи от любимите понички на ченгетата.

Агент Роналд Кеслър описва похотливият нрав на Бил Клинтън в книгата си за скрития живот на президентите. Там подробно е разказал за хлабавия цип на Клинтън и за ненаситния му мерак към знойни хубавици.

Тайният агент твърди в книгата си, че семейството на Бил и Хилари било въздух под налягане. Двамата са останали заедно, защото искали да се върнат победно отново в Белия дом отново през 2016 година.

Иначе между двойката липсват всякакви брачни и съпружески отношения. Всичко е основано на фалш и на меркантилни желания, както и на кариеристични амбиции. Изобщо не става дума за любов, вярност или на чувства от този род, твърди още автора на скандалното четиво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар