Бориса разкри раздялата с Андрей: Да спи, с която си иска!

Бориса разкри раздялата с Андрей: Да спи, с която си иска!
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева призна за раздялата с Андрей Арнаудов?!

Бориса Тютюнджиева отново наля масло в огъня с последните си думи. Моделката Бориса Тютюнджиева не даде категоричен отговор още ли са двойка с продуцента Андрей Арнаудов.

Вместо да разреши загадката и да даде отговор на клюката, дали двамата са се разделили, знойната мома пак обърка представите.

Андрей Арнаудов

Бориса заяви, че дава пълна свобода на Андрей Арнаудов

Тя продължи да не открехва завесата на странната си връзка с опосума. След като плъзнаха упорити слухове, че двамата са скъсали окончателно, Бориса пак изненада с противоречивите си изказвания. Защото Тютюнджиева заяви, че само Всевишния определя кой с кого да бъде и дали да продължи с него, или да скъса.

Тя не искала да се меси в неговите дела. Затова само приемала обстоятелствата такива, каквито са и вървяла напред. Нейната философска тирада за живота за кой ли път затвърди усещането и предположението, че двамата с Андрей вече са бивши. Манекенката дебело подчерта, че вече отдавна е минала заветните осемнадесет години, за да се надява, че мъжете могат да имат само една връзка и да останат докрай верни на една жена.

Тя отдавна сее примирила с изневерите на мъжете и затова гледа напред. Моделката е благодарна на всеки човек, който влизал в нейното лично пространство и оставял определена трайна следа в него. Всички тези нейни думи за кръговрата на живота, за това, че всеки продължавал напред и не се спирал още по-красноречиво говори, че тя и Андрей са се разделили.

А и последните снимки на Бориса на морето говорят в тази насока. Там моделката се беше шракнала на морския бряг заобиколена само от приятелки, без следа до нея да е любимия й Андрей Арнаудов. А на фона на изказването й, че „Аз не съм ревнива жена. Андрей може да спи с всяка, която си пожелае” с пълна сила крещи, че двамата вече отдавна не споделят едно легло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар