Преслава праща Жоро Бирмата на съд

Преслава праща Жоро Бирмата на съд
5 (100%) 1 vote
Жоро Бирмата нарича Преслава с мръсни думи в Слънчев бряг

Зрелищният сеир между Преслава и Жоро Бирмата се разиграл миналия уикенд – пише „Уикенд“. Двамата се засекли пред известен хотел в Слънчев бряг, в който милионерският син имал навика да отсяда редовно, като срещата им била изненадваща за чалга дивата. Тя имала информация, че Станоев се намира в Италия с приятели и планира да остане там почти до края на лятото – отбелязва изданието.

Както изданието вече писа, Жоро Бирмата наистина бе емигрирал временно в покрайнините на известен средиземноморски курорт на Ботуша, за да разнообрази родната обстановка и да перне някоя и друга чужденка. Заделените за почивката пари обаче бързо били прахосани по пиене, жени и комар и Станоев се върнал по-рано от предвиденото.

В събота срещу неделя Преслава и Георги Станоев се срещнали на паркинга към хотела. Почерпен, милионерският син изригнал словесно срещу някогажната си изгора. „Мръсна к…рво, ще те размажа!“ – крещял мъжът по бившата си.
Съвсем логично охранителят на певицата скочил да защитава патронката си, но се намесили и бодигардовете на милионерския наследник. Наложило се на младежа да бъде оказана медицинска помощ в болница.

Преслава се радва на слънчевите лъчи на плажа

Преслава се радва на слънчевите лъчи на плажа

След ареста на Жоро Бирмата и охраната му районният съд в Несебър му наложи глоба от 500 лева за хулиганство. Битият охранител обаче възнамерявал да даде милионерския наследник на съд. За това го е подкрепила и самата Преслава, която му обещала да му съдейства с ангажирането на адвокати.

Само часове след скандала Преслава се отдаде на плаж в Слънчев бряг. Певицата сама публикува снимки, от които се вижда, че се припича на слънце на плажа в компанията на свои приятелки.

Това не е първият сблъсък между Преслава и Жоро Бирмата. Двамата участваха в крамола в Студентския град в столицата. Скандалът бил предизвикан от задявката на певицата с Фики Стораро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар