Наследникът на Таки – с напълно подсигурено бъдеще

Наследникът на Таки – с напълно подсигурено бъдеще
5 (100%) 1 vote

Новороденият син на Таки ще наследи цялото му богатство

Синът на Таки е осигурен до края на живота си

Синът на Таки ще наследи цялото му богатство! Мъникът, който се роди само преди два месеца, ще наследи цялото състояние на татко си, за чиято истинска стойност никой и не смее да предполага. Самото раждане на бебока беше обвито в пълна мистерия, за да бъде предпазен той както от очите на любопитните, така и на зложелателите.

Таки

Таки

Смята се, че той и майката – манекенката Боряна Шехтова, живеят в Дубай, където е било и самото раждане. Единственото потвърждение за щастливото събитие дойде от дядото – бащата на Таки Никос. На който се предполага, че е кръстено детето – Николай. Още с раждането Христофорос Аманатидис, както е истинското име на Таки, подсигурил за наследника си пълен лукс и невиждани мерки за сигурност.

И вече е заявил пред близките си, че той ще е наследник на богатството му. В същото време стана ясно, че разследването срещу него за организиране на въоръжена банда за рекет, грабежи и разпространение на дрога, е прекратено поради липсата на достатъчно доказателства.

От прокуратурата обявиха още, че са отпаднали всички основания Таки да бъде издирван от Интерпол. Въпреки това обаче той все още е на сайта на организацията, обявен за издирване с червена бюлетина, видяха от „24 часа“.

Припомняме ви, че след като през 2009 година прокуратурата повдигна обвинения срещу него, Таки се покри вдън земя. През 2012 година той беше обявен за международно издирване, след което беше арестуван в Дубай. Екстрадицията му обаче беше отказана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар