Има свидетел на фаталния инцидента с Боби Кристина Браун!

Има свидетел на фаталния инцидента с Боби Кристина Браун!
5 (100%) 1 vote

Свидетел е видял всичко, случило се в дома на Боби Кристина Браун

Неочакван свидетел може да разкрие истината за смъртта на Боби Кристина Браун

Свидетел на фаталния инцидент с Боби Кристина Браун е на път да разплете мистерията със смъртта й. От полицията обявиха, че имат ключов очевидец, присъствал в дома на щерката на Уитни Хюстън в самия ден, когато тя беше открита бездиханна във ваната в банята си. Неговото име е Макс Ломас и в момента е подсъдим по други две дела за дрога, които нямат нищо общо със смъртта на младото момиче.

Има свидетел на смъртта на Боби Кристина Браун

Има свидетел на смъртта на Боби Кристина Браун

Именно той е открил Боби Кристина във ваната, заедно с приятеля й Ник Гордън. До момента обаче Ломас предпочитал да не издава нищо повече от случилото се през деня преди инцидента. Затова разследващите смятат да му предложат сделка – той да разкрие цялата истина за фаталния ден, а в замяна ще получи имунитет срещу евентуални бъдещи обвинения по случая, както и по-леки присъди по делата, за които е подсъдим.

Униформените се съмняват в думите на Ник Гордън, че Боби Кристина доброволно се е дрогирала цялата сутрин, преди да заспи във ваната си. Разследващите се съмняват, че гаджето й умишлено й е давал наркотици, макар много добре да знае, че тя се опитва да се пребори с порока си, научиха от Daily Mail.

В същото време стана ясно и друго – че Боби Кристина не за пръв път заспива във ваната след като е прекалила с дрогата. Това се е случило и само една нощ, преди майка й Уитни Хюстън да бъде открита мъртва във ваната в хотелската си стая. Тогава Боби Кристина и Ник били на купон, когато пияното момиче заспало във ваната в хотела си в Бевърли Хилс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Има свидетел на фаталния инцидента с Боби Кристина Браун!”

  1. R.I.P Krissi & Whitney

    юли 30. 2015

    Естествено ,че Ник е виновен за смъртта на Криси още от самото начало на годината го знаех че нещо се случваше межсу нея и Ник

Добавете коментар