Параноя мъчи Виктор Николаев

Параноя мъчи Виктор Николаев
5 (100%) 1 vote

Тв водещият дори не може да се разходи на спокойствие

Екранният партньор на Ани Цолова – Виктор Николаев е измъчван от сериозна параноя.

Запознати разкриват, че тв водещият се движи със страх из столицата.
Винаги, когато тръгне на някъде, Виктор Николаев се оглежда внимателно дали някой не го следи.
И с право, тъй като често пъти бива засичан от зрители на Нова тв и е принуден да слуша дълги тиради на политическа тематика или пък социални проблеми и критики към работата му.
Случва се и работата му да бъде похвалена, но сравнително по-рядко, отколкото критиките, които отнася.

Тв водещият дори не може да се разходи на спокойствие

Тв водещият дори не може да се разходи на спокойствие

Заради множеството подобни случки, Виктор Николаев е развил параноя и непрекъснато се оглежда дали някой не го следи, за да сподели проблемите си.
Откакто е придобил известност, журналистът не може да се разходи на спокойствие из столичните улици или да влезе в някой магазин, без да бъде разпознат и вниманието на всички наоколо да бъде насочено върху него.
Виктор Николаев е от хората, които не могат да проявят грубост и с лека ръка да разкара досадниците и поради тази причина предпочита да ги избегне.

На журналиста до такава степен му е дотегнало да го занимават с какви ли не теми на пътя, че напоследък от работа се прибира директно вкъщи.
Най-често Виктор Николаев пада „в жертва” на възрастни дами, които недоволстват от управниците или пък споделят някакъв друг проблем. Често пъти журналистът взима участие в диалога, който всъщност често се превръща в монолог като само кима с глава, тъй като дори не може да вземе думата.

Колегите на Виктор Николаев твърдят, че именно е предпочел да изкара отпуската си извън пределите на България, за да не го спират на всяка крачка и да го занимават с какви ли не проблеми.
Заради доброто му възпитание все още не може да се научи да пази личното си пространство, пръждосвайки набързо нахалниците, както правят немалко негови колеги, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар