Откриха останките от изчезналия малайзийски Боинг? (Снимка)

Откриха останките от изчезналия малайзийски Боинг? (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Останки, най-вероятно от изчезналия малайзийски Боинг, са били открити на френски остров

Мистерията с изчезналия малайзийски Боинг е на път да бъде разкрита

Откриха останки от изчезналия малайзийски Боинг. В това се съмняват експертите, след като на френския остров Реюнион беше открито парче от крило на самолет, чийто произход все още не е изяснен. Експертите обаче смятат, че е напълно възможно то да принадлежи на изчезналия Боинг, чиято съдба вече повече от година е пълна мистерия.

Откритото крило

Откритото крило

Самолетът изчезна от радарите през месец март 2014 година. В източната част на острова е било открито крило, дълго около два метра, цялото покрито с морски черупки, сякаш е престояло дълго време в океана. Тепърва предстои установяването на произхода на крилото, но според Ксавие Тителман, дългогодишен специалист по въздушната сигурност, между него и крилото на изчезналия самолет има много голяма прилика.

Върху намерената останка има надпис BB670, който със сигурност ще допринесе за идентифицирането й. До няколко дена анализите ще покажат дали крилото е от малайзийския Боинг или не. Ако се окаже, че е от изчезналия самолет, това не означава непременно, че машината се е разбила край Франция.

Напълно възможно е това да се е случило край бреговете на Австралия, а останките на самолета да са били отнесени от теченията в рамките на месеците след изчезването му.

Припомняме ви, че малайзийския Боинг 777 изчезна на 8 март миналата година, един час след като излетя от Куала Лумпур в посока Пекин. Повече от една година след мистерията, съдбата на самолета, както и на всички 239 души на борда, продължава да бъде загадка, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар