Потрес: Есмер Омерова се орезили като същинска Ганьовица!

Гласувайте за статията

Есмер Омерова се показа като същинска Ганьовица!

Есмер Омерова намери най-тъпоумният начин, за да се изфука с новата си придобивка в мрежата. Световната шампионка по аржентинско танго винаги намира повод да се похвали просташки с някаква нова дрънкулка, като става обект на присмех от потребителите на нета.

Сега годеницата на шавливия футболист Благой Георгиев отново демонстрира кифленски маниери и парвенющина. Татарката все не намирала начин как да покаже на всички новото си бижу, дамски часовник от марката Франк Мюлер.

Есмер Омерова

Есмер Омерова отново стана за подигравки

Придобивката струва около двадесет хиляди долара, като е инкрустирана с диаманти. Затова годеницата на иконостаса на българския футбол е намерила най-лаишкия и показен начин да демонстрира лукс и висок стандарт на живот. Двамата с Благо са се шракнали, но не с лицата, а само с ръцете. Там, естествено се вижда скъпарското украшение, обект на фотографските умения на любовника й.

Под снимката сълзливо репликата на Анджелина Джоли е постнала посланието, че Благо й липства много и какво ще прави без него няколко дни, докато отсъства. И на малките деца стана ясно, че Есмер Омерова не тъжи от липсата на халфа на тима „Рубин”-Казан, а иска да се покаже с това, което най-вероятно й е подарил нашарения ритнитопковец.

Според бдителните фейсбукари тузарската марка часовник й е подарък от Благо Георгиев, който е известен с разхищенията си към жените, които вкарва в кревата си. Те пък ни спират да се фукат, сякаш не са видели подарък или нещо по-скъпо от някакво просто украшение.

Есмер Омерова не прави изключение от модела жени, които си „подбира” повече известния с креватните си похождения футболист, отколкото с играта си на терена. Но всичко това страшно е писнало на потребителите на социалните мрежи.

Вместо да й се зарадват, повече от коментарите открито казват „аман“ от показността не само на Есмер Омерова, но и на бъдещия й съпруг Благо Георгиев, които не спират да се фукат из Интернет с всичко, което им падне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар