Джуджи се отдаде на почивка

Екранната партньорка на Гала - Джуджи се отдаде на заслужена почивка. Както вече съобщихме, тя не спира да купонясва. След обиколката из страната, симпатичната пухкавелка реши да обиколи европейските плажове.

Блондинката не пести по отношение на своята почивка. Тя ще почива в перлата на европейските морски курорти - Френската ривиера.

От няколко седмици тя обикаля плажовете във Франция. Водещата е на почивка заедно със свои дружки. Инициатор на щурата лятна ваканция е завърналата се на сцената певица Мария Грънчарова.

Тя предложила на Джуджи да обиколят Френската ривиера това лято. Двете са неразделни и прекарват всяка минута заедно. Дружбата им породи много слухове. Според някои от тях приятелството между двете дами не е случайно.

Слуховете гласят, че Мария Грънчарова има интерес от това да бъде близка с Джуджи. Изпълнителката, която отсъстваше няколко години от сцената, се надява че благодарение на блондинката ще успее да си осигури повече участия в "На кафе", а от там и повече медийни изяви, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_452746" align="alignright" width="300"]Джуджи Джуджи обикаля Френската ривиера[/caption]

Впечатление на всички прави, че заради приятелството си с нея, Джуджи е зарязала Гала. Двете блондинки бяха почти неразделни и прекарваха заедно всяка свободна минута извън ефир.

Докато Джуджи обикаля френската ривиера, в  момента Гала се наслаждава на почивката си на Малдивите. Блондинката е там заедно със своята половинка Стефан.

Публична тайна е, че Деляна Маринова, както е истинското име на Джуджи, живее охолен живот. Тя не разчита на заплатата си като тв водеща и работи единствено за удоволствие.

Пухкавата блондинка не крие, че това, което е в момента дължи на покойния Владимир Грашнов.

С него се запознала покрай Лора Виденлиева и след това животът й коренно се променил. Джуджи е била един от най-доверените хора на покойния бизнесмен.