Преслава и Бирмата в нов екшън, този път се стигна до арест

Поредният екшън между Бирмата и Преслава се разигра с пълна сила. Въпреки, че изпълнителката и известният милионер не са заедно от няколко месеца, очевидно между тях все още прехвърчат искри.

След екшъна, който разиграха миналото лято в Слънчев бряг, и тази година бившите партньори не изневериха на миналото си. Този път главно действащи лица бяха Бирмата и гардовете на Преслава.

Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата, нападнал заедно с гардовете си телохранителите на Преслава.

Зверското меле се разиграло на в събота вечерта, съобщиха от полицията в Бургас.  Същата вечер фолкаджийката отказала да бъде отведа в районното полицейско управление, за да даде показания. Тя се оправдавала, че е изморена, тъй като е имала участие. Едва вчера тя е дала показания в полицията в Несебър

Побойниците са задържани. Тежко пострадал е единият гард на пайнерката и още едно момче, което работи за нея. Вторият пострадал е на 25 години и е с инциали С.З. По непотвърдени данни той е е един от гардовете на изпълнителката.

По информация на "Всеки ден" зверското меле се е разиграло в хотел "Тарсис". От него вече са иззети записите от видео камерите, които ще бъдат използвани като доказателства.

[caption id="attachment_452740" align="alignright" width="300"]Преслава Поредният скандал между Преслава и Бирмата[/caption]

След 24-часов арест Бирмата и гардът му са били освободена. И на двамата са наложени парични санкции. Бизнесменът трябва да заплати глоба от 500 лева, а телохранителят му - 100 лв.

Предстои съдът в морския град да се произнесе по случая. Очакват се по-сериозни наказания за двамата побойници.

Все още не е ясна причината, поради която се е стигнало до побоя. Твърде вероятно мотивът за това е ревност от страна на Бирмата.

Досега причина за скандалите между него и Преслава винаги е била тази.